Audia Flight Three S

AVtrend | 2015. Február 24. | 21:00

Modell frissítésen esett át az Audia Flight high-end készülékeket gyártó márka integrált erősítő sorozatának „legkisebb” tagja. A cég kínálatában régóta szereplő Flight Three sorozatot a Flight Three S váltja, mely nem csak belsejében, de külső megjelenésében is megújult.

Audia Flight_cikk.jpg

 

Az Audia Flight Three integrált erősítőre eddig sem volt jellemző a spórolás, hiszen a masszív vastag aluminium előlap és erős, rezonanciamentes fém ház alatt foglalt helyet két túlméretezett tápegység, mely a szeparált elő-végerősítőt és egyéb kiegészítő áramköröket látta el az éltető energiával. Az új Flight Three S sorozat az eddigi 400VA-es táp transzformátor helyett 600VA-es  típust kapott, mely most is egy fém záró sapkában helyezkedik el a szórt mágneses tér csökkentése érdekében.  Az áram visszacsatolás elvén működő, rendkívül gyors és zenei hangú készülék kimenő teljesítménye így az eddigi 2*75W rms-ről 2*100W rms-re hízott, ami a nagy trafónak köszönhetően bármikor rendelkezésre áll, és megingathatatlan. A nagy teljesítmény mellé, nagy sávszélesség is jellemző, rendkívül jó impulzus válaszidővel. A készülék hátulján katonásan sorakoznak a jó minőségű ki és bemenetek, ahol szimmetrikus és aszimmetrikus csatalakozók is találhatóak. Az erősítőhöz opcionálisan egy igen jó minőségű 24bit / 192Khz-es DAC modult és akár MC/MM phono modult is kínál a gyártó.

 

flight_3_s_interno_pianta_cikk.jpg

 

Az előlap a prémium sorozatból már jól ismert Audia Strumento előerősítő külső formavilágát örökölte. A vastag, 15mm-es alumínium előlap ízlésesen mosolyog ránk, melyen egy nem túl hivalkodó, de jól olvasható kijelző tudatja a használat során fontos információkat. A fekete és ezüst színben választható készülékek hamarosan beérkeznek a forgalmazó bemutatótermébe, így aki szívesen meghallgatná őket, az érdeklődjön a Stream Audio Kft. elérhetőségein keresztül.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111