HDMX Jam– egy pohárnyi zene

AVtrend | 2013. Augusztus 01. | 10:00

HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 5.jpg

 

 "A HMDX cég Jam nevű hangsugárzója barátságos áron kínál jó hangminőséget."

A telefonunk hangjának feljavítása egy bögre méretű hangsugárzóval? Lehetséges!
Hordozható Bluetooth hangsugárzó

 

Jónéhány, kifejezetten mobiltelefonokhoz készült hordozható hangsugárzó van a piacon, kezdve a leggyengébb minőségűtől az igazán komoly méregdrága készülékekig. A HMDX cég Jam nevű hangsugárzója barátságos áron kínál jó hangminőséget.

 

HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 1.jpg

 

A hat vidám színben kapható üvegpohárba zárt hangsugárzó kicsi, még többszöri ránézés után is kicsi, nem nagyobb egy tenyérnél, amibe kellemesen belesimul, de asztalra is tehető.

Az akkumulátorral működő készülék feladata a Bluetooth technológiával vagy vezetékkel kapcsolódó mobiltelefon, zenelejátszó, tablet vagy laptop hangjának megszólaltatása, intim, vagy akár társaságban, nyilvános helyeken is.

 

HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 2.jpg

 

A készülék oldalán találhatók a kezelőszervek, szám szerint három. A hangerő csökkentése, a hangerő növelése, a lejátszás és a pillanat stop gombok. Ezeket két oldalról két apró visszajelző fény veszi közre, az akkumulátor állapotjelző és a Bluetooth kapcsolatjelző fények. A bekapcsoló gomb a készülék alján található. A Micro USB töltőaljzat mellett található egy 3,5mm-es AUX bemenet is, vezetékes csatlakozás céljából. Ezzel tulajdonképpen véget is ért a kezelőszervek és csatlakozók felsorolása. Mindebből világosan látszik, hogy nem valami bonyolult eszközzel van dolgunk.

HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 6.jpg

Ki is próbáltuk:

Az akkumulátorokat feltöltve a hangsugárzó könnyedén csatlakozott a mobiltelefonhoz. Ez igazán jó jel kezdetnek.

Az első zeneanyag a Django filmzene album volt. Meglepően élvezhető megszólalás. A méretből adódóan a mélytartománya jelképes, de a magas és a középtartomány tiszta, és torzításmentes. Kellemes volt az összhang. Tovább nyúztuk, Rick Dale – The Very Best Of album következett: az elektromos gitár hangja nagyon fekszik a csöppségnek, élvezetes előadás a méretet figyelembe véve nem lehet panaszra okunk.

 

Ăşj HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 3.jpg

 

Még egy újdonság próbaképpen: Infinity Ink – Infinity című száma. Azt hiszem túl sokat vártunk tőle, nagyon magasra tettük a lécet, ami nyilván érthető, hiszen használatát tekintve szerintünk elsősorban a női táskák számára készült, igazi poén, amit bárhol be lehet vetni, ahol éppen a legjobb zenéinket szeretnénk megosztani másokkal. A szomszéd asztalt egy presszóban már biztosan nem zavarja a pohárnyi méretű Jam-ből áradó zene.

 

HMDX Jam hangsugĂĄrzĂł 7.jpg

 

 Mindezektől eltekintve lényegesen jobban szól a nagy átlagot jelentő társainál, és mellette szól a kiváló megépítési minőség, valamint a gazdag színválaszték is.

 

 

www.extremeaudio.hu

 

 

    1 / 2  Következő >   Utolsó >>

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111