Pioneer S-DJ05W profiknak és önjelölt lemezlovasoknak

AVtrend | 2013. Február 18. | 14:00

A Pioneer DJ-nek szánt készülékei méltán vívták ki használói elismerését. Kiváló hangminőség, könnyű kezelhetőség jellemzi a termékeket.
Az otthoni zenemixelőknek készült a legújabb aktív hangsugárzójuk.

A Pioneeer S-DJ05W a DJ sorozatba tökéletesen illeszkedő aktív hangsugárzó, ami a mindennapi zenehallgatáshoz is tökéletes eszköz lehet.sdj05w_1.jpg

 

A kompakt hangsugárzók tervezése során figyelmet fordítottak a mai zenékre jellemző bőséges mélytartomány megszólaltatására, dinamikus, tiszta mélyhangok előállításával növelve a zene dinamikáját. Az íves előlap a hallgató közeli elhelyezéssel is széles színpadképet rajzol, betöltve a teret.

Az előlapi Bass-reflex nyílás lehetőséget ad polcra, fal közelébe történő elhelyezéshez, a mélyhang túlzott feldúsulása nélkül.

pioneer-dj-monitors-640-80.jpg

A beépített, két darab digitális erősítő külön hajtja meg a két darab mélyközép sugárzót (50W) és külön a magassugárzókat (30W). A négy, kapcsolható bementet lehetővé teszi az eszközök széleskörű csatlakoztatását, a beépített Equalizer megfelelő kompenzálási lehetőséget biztosít a megfelelő hangzás beállításához.

 

A tartozék vezetékes távvezérlő tárcsa segítségével minden funkció vezérelhető, válthatunk a négy bemenet között, némíthatunk, állíthatjuk az EQ-t, és természetesen a hangerőt.

pioneer-sdj05w-30-800x800.jpg

 

Tulajdonságok:

 

- 5"-os mélyközép sugárzó + 1"-os lágy dóm magassugárzó

- Beépített digitális erősítő külön a mélyközép és a magassugárzó számára

- Hajlított előlap a jobb hangzás eléréséhez.

- 4, külön kapcsolható bemenet.

- Beépített Equalizer lineáris finomhangolás -6 dB és +6 dB között.

- Előlapi Bass-reflex nyílás

- Állványra rögzítési lehetőség

- Auto Standby funkció

 

Ingyenesen letölthető Rekordbox™ software, melynek segítségével tökéletesen vághatja, keverheti kedvenc zenéit, és rögzítési lehetőség is adott.

 

A Pioneer hangsugárzója lehet tökéletes munkaeszköz, de tökéletes társ a minőségi számítógépes zenehallgatáshoz, pláne ha a kedvencek a mai stílusú zene képviselői.

 

 

Ár: 160.000Ft-tól

 

www.basys.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111