Az Ortofon 2M Red és 2M Black hangszedők a kiállításon

AVtrend | 2012. November 03. | 15:00

A világhírű Ortofon cég 2M sorozatának legolcsóbb és legdrágább változata a Red illetve a Black. Az Audio Video Trend kiállításon bemutatja a HANGSZOROBOLT.HU a Hilton 116-os szobájában.

2MRed_cikk.jpg

 

Az Ortofon márka széles körben ismert a világ lemezrajongói körében. A cég filozófiája , hogy lemezen rögzített hangot a lehető legpontosabban kell vissza adni, annak színezése nélkül. A 2M sorozat minden tagja eleget tesz ennek a feltételnek, függetlenül attól, hogy a legolcsóbb Red vagy a legdrágább Black-ről van-e szó. Minkét hangszedő mozgó mágneses rendszerű, mint ahogy azt a nevükben a 2M jelzi (MM - Moving Magnet). Mind a Red, mind a Black kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkezik. Hangjuk kiegyenlített, hosszú távon sem fárasztó. A fekete lemezekkel most ismerkedőknek bátran ajánljuk a Red hangszedőt, mely ár/érték arányban nagyon jól teljesít és kedvet csinál a Black megvásárlásához. Az M2 széria tagjai kiválóan testesítik meg a forma és funkció egységét. Kompatibilisek a legtöbb forgalomban lévő lejátszó rendszerrel és előerősítővel. (-)

 

2MBlack_cikk.jpg

 

www.hangszorobolt.hu

 

www.ortofon.com

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111