Cambridge Audio Azur 851 D - a digitális mindenevő

AVtrend | 2014. Június 25. | 19:00

A Cambridge Audio egyik új zászlóshajója az Azúr 851 D digitális előerősítő és DAC, a minden formátumot lejátszó igen magas minőségű digital-analóg konverter.

Azur 815D_cikk.jpg

Az  Audio Azur 851 D a felhasználó által kiválasztott digitális szűrő karakterisztikát alkalmazva szólal meg. Szinte bármely forrásból a legmagasabb hangminőséggel kápráztatja el közönségét, a minden részletet megmutatni képes hangjával. A második generációs AFT felskálázási technológial 24 bit 384 kHz ( ! ) felbontásra alakít át minden digitális formátumot, az MP3-at éppúgy, mint a nagyfelbontású fájlokat. Hat digitális bemenettel, és aszinkron USB csatlakozással is ellátták. Az opcionálisan megvásárolható BT 100 Bluetooth adapter segítségével támogatja a vezeték nélküli APTX formátumot is. Digitális bemenetein maximálisan 24 bit 192 kHz felbontásig minden formátumot elfogad. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy számos digitális műsorforrás típus csatlakoztatható hozzá, a settop-box-tól az okos telefonon át a számítógépig. A készüléket szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA kimenetekkel is ellátták. Az Azur 851 D-t fejhallgató csatlakozóval is ellátták.

Ez az ízig, vérig High-end készülék csodálatos megjelenésével és kiváló hangjával kápráztatja el hallgatóságát. 

 

További információ: www.audiophyl.hu

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111