LG Signature - Tárgyak és terek

AVtrend | 2016. Október 08. | 14:00

Világkörüli útra keltek az LG SIGNATURE prémium termékcsaládjának termékei, hogy megmutassák, miként érvényesül szépségük a nagyvárosok ikonikus épületei mellett. Az út első négy állomása: London, Párizs, New York és Stuttgart.

 

Ahogyan egy ikonikus épület, úgy egy szépen megtervezett használati tárgy is túlmutat saját funkcionalitásán: mindkettőt a színek, a formák, a tökéletesen kidolgozott arányok teszik különlegessé, egyedivé, megjegyezhetővé. Ez az üzenete az LG új globális kampányának, melyben a vállalat portfóliójának legjavát kínáló SIGNATURE termékcsalád tagjai különleges építészeti kultúrájukról híres metropoliszok érintésével utazzák körbe a Földet, hogy ismert épületek mellett mutassák meg szépségüket. A kampány a vállalat „Art of Essence” filozófiájára épül, melynek lényege, hogy a SIGNATURE termékek formavilága tisztán, sallangmentesen, kifinomult eleganciával emeli ki a készülékek alapvető funkcióját és karakterét.

 

LG Signatura 1.jpg

Párizs, London, New York, Stuttgart

Párizsban a Grande Arché, Londonban a 30 St Mary Axe, Stuttgartban a Művészeti Egyetem, New Yorkban pedig a Four World Trade Center felhőkarcolója szolgál háttérül az LG SIGNATURE termékcsaládot képviselő négy terméknek. Az ikonikus tárgyak az ikonikus terekkel különös párbeszédre kelnek, melyben a geometriai hasonlóságon túl a tökéletes formákra jellemző letisztultság is kifejezésre jut.

 

A Grande Arché modern diadalíve előtt álló LG SIGNATURE hűtőgépről készült felvételen a monolit kialakításban megjelenő közös jegyek és a szögletes vonalak játéka a legszembetűnőbb, de a hűtő áttetsző ajtaja is izgalmasan rímel a Grandé Arché által formált kapura.

 

LG Signatura Paris.jpg

 

Az LG SIGNATURE Picture-on-Glass, azaz üveg hátlapú OLED tévéje a New York-i Four World Trade Center csupa üveg felhőkarcolója mellett látható különleges fénytörésben.

 

LG Signatura New York.jpg

 

A SIGNATURE légtisztító a londoni „uborkaként” is emlegetett 30 St Mary Axe szomszédságában kapott helyett. A formák közös játéka mellett itt is megvan a tartalmi kapcsolat: a St Mary Axe a metropolisz első olyan felhőkarcolója volt, melyet a gazdaságossági szempontok előtérbe helyezésével építettek, így közeli rokonságot mutat az LG energiatakarékos készülékével.

 

LG Signatura London.jpg

A legizgalmasabb hasonlóság a stuttgarti Művészeti Egyetem épülete és a SIGNATURE mosógép között bontakozik ki: az épület tetején feltűnő téglalap- és körformák mintha csak a mosógép geometriai alakzatait ismételnék egy betonba mart művészi tervrajzon.

 

LG Signatura Stuttgart.jpg

Az LG SIGNATURE termékcsalád föld körüli útján a fenti négy város csak az első négy állomás. A dizájn remekek az év során újabb metropoliszokba látogatnak, hogy megmutassák, a világon mindenhol otthonra találnak, ahol letisztult formák veszik őket körül.

 

További információ LG Electronics

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111