> FILMAJÁNLÓ

KÖLTÖZIK A HIFI SHOW 2018

KÖLTÖZIK A HIFI SHOW 2018

 

5 esztendő nagyszerű időszak után, most újra helyszínváltozásra kényszerül a HIFI SHOW, amit eddig már több néven illettünk, miközben mindenki csak röviden így nevezte. Folytatni akarjuk a sikersorozatot, és számítunk látogatóink hűségére, partnereink bizalmára, akik idén is várják a hifirajongókat.

 

Bővebben »


007 Spectre - A Fantom visszatér

007 Spectre - A Fantom visszatér

 

Omega karóra, Aston Martin, kiváló szabású öltöny, hideg modor, még hidegebb koktélok - vagy pezsgők. Ezek, valamint elhullott gonosztevők jelzik Nagy Britannia egyik legkelendőbb exportcikkének, James Bondnak útját. A nyomok pedig ezúttal is a mozikba vezettek.

 

Bővebben »


Jack Reacher

Jack Reacher

 

Tom Cruise-t az utóbbi időben szinte csak akciófilmekben láthatjuk. Az MI: Fantom protokoll nagy sikere után itt az újabb verekedős, lövöldözős mozi.

 

Bővebben »


A lehetetlen

A lehetetlen

 

Valós eseményeken alapuló film a természet irdatlan pusztításáról, az emberi kitartásról, a családról, a reményről.

 

Bővebben »


70. Aranyglóbusz gála nyertesei

70. Aranyglóbusz gála nyertesei

 

A vasárnap hajnalban megtartott neves díjkiosztó nagy meglepetést nem okozott, márcsak azért sem mert remek színészek, filmek, sorozatok voltak versenyben, és a jelölést mindenki megérdemelte.

 

Bővebben »


A nyomorultak

A nyomorultak

 

Néhány nagysikerű musical megértett arra, hogy filmváltozatban is megtekintsük. Így volt ez Az operaház fantomja (2004.) vagy a Mamma mia! (2008.) esetében, most pedig itt van A nyomorultak, ami méltó "utódja" a hatalmas sikerrel játszott színpadi előadásnak, sőt talán annál még kicsit több is.

 

Bővebben »


A Hobbit - Váratlan utazás

A Hobbit - Váratlan utazás

 

"...élt egyszer egy hobbit" - kezdődik az egyik legismertebb történet, A Gyűrűk ura előzménye, amely hosszas várakozás után végre megérkezett a mozikba. Akit elvarázsolt a világirodalom legnagyobb meséje, annak ezt a filmet is látnia kell!

 

Bővebben »


2013. évi filmbemutatók

2013. évi filmbemutatók

 

Az év vége közeledtével érdemes megnézni mit várhatunk 2013-ban? Az új év egyértelműen a folytatások éve lesz, a képregény adaptációk mellett több kiválónak ígérkező akciófilm is bemutatásra kerül majd, de persze a romantikus filmek kedvelőinek sem kell csalódniuk, a vámpírok tovább élnek ...

 

Bővebben »


A tündér

A tündér

 

A Némafilmes után ismét itt egy történet, amely a filmgyártás hajnalát idézi. Ez a kedves, szívmelengető történet, az egész éves rohanás után kellemes karácsonyi kikapcsolódás jelent. Aki szereti a francia - belga filmeket és burleszk műfaját mindenképpen ajánlom.

 

Bővebben »


Felhőatlasz

Felhőatlasz

 

Évszázadokon átívelő történet az életek összefonódásáról, egyben kalandos és elképesztő utazás a múlt, a jelen és a jövő szövevényes világába, rendkívüli szereposztásban.

 

Bővebben » 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111