Genelec 6010 aktív monitor - stúdió a lakásban

AVtrend | 2013. Április 09. | 05:00

Az aktív stúdiómonitorok piacán vezető gyártónak számító Genelec elkészítette az otthoni zenehallgatásra optimalizált modelljét. Igazi stúdiótechnika költözhet a nappalinkba általa.

A Genelec, mint a stúdiótechnikában évtizedek óta piacbezető gyártó elérkezettnek látta az időt ahhoz, hogy az általa gyártott csúcskategóriás aktív hangsugárzók megjelenjenek a mindennapi zenehallgatás eszközeként.

 

genelec_6010_2.1_stereopak_white.jpg

 

A kifejezetten otthoni számítógépes zenehallgatásra optimalizált 6010 típusszámú modelljük rendelkezik mindazzal a tulajdonsággal, amivel a márka a mai napig piacvezető a stúdió monitorok piacán.

 

Az ellenálló alumínium készülékházba épített 19mm-es magassugárzó és 78mm-es mélysugárzó egy egy külön működő erősítő segítségével szólal meg, így optimalizálva a hangsugárzók működését a tökéletes hangminőség érdekében.

 

Az aktív technológiának köszönhetően így nincs szükség külön erősítőre, elég a hangsugárzókat csatlakoztatni a számítógéphez, lejátszóhoz, máris kiváló minőségben szólal meg a zene.

 

A dinamikusabb hangzás eléréséhez a rendszer bővíthető aktív mélysugárzóval, ami a Genelec hangsugárzókhoz optimalizálásnak köszönhetően kiválóan illeszkedik a rendszer hangzásvilágához, kiváló minőségű, dinamikus megszólalást eredményezve.

 

Genelec_5040A_583px.jpg

 

A kényelmes használat érdekében bővíthető a rendszer vezetékes távirányítóval, így téve kényelmesebbé a használatot.

 

A rendszer használata kényelmes, a hangminőség a Genelecrtől várhatóan kiváló, tiszta, torzításmentes magastartomány, széles színpadkép, nagyszerű térábrázolás. Az aktív mélysugárzó tökéletesen teszi a dolgát, nagyobb helyiségben is élvezetes, dinamikus hangzást garantál.

 

 

Ár: 

 

- Genelec 6010 aktív hangsugárzó 70.000Ft/db

- Genelec 5040A aktív mélysugárzó 140.000Ft

- Genelec 9000AP vezetékes távirányító 24.000Ft

 

 

 

www.audmax.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111