A Marantz SR7011 AV Receiver - AVForums díjat nyert

AVtrend | 2017. Január 15. | 15:00

Az AVForums letesztelte a Marantz SR7011-et, és elnyerte a Highly Recommended (Nagyon Ajánlott) díjat. Az AVForums a díjait csak olyan termékeknek ítéli oda, amelyek a vizsgálati szempontok alapján elérnek vagy meghaladnak egy bizonyos szintet ami objektíven jelzi azt, hogy a termék miként teljesít.

Marantz SR7011 AV receiver_640.jpg

Az AV Forums szerint:
"A Marantz SR7011 feltétlenül legyen rajta mindenki bevásárlólistáján. Ez egy kimagasló AVreceiver, mely fantasztikus értéket képvisel a funkcióival és magas minőségi szintjével, mely többszörösen megéri az 1.499 Euros árat."
"A menürendszer kiváló, és hála a hatékony beállítási varázslónak, a telepítés nagyon egyszerű."
"Mint a D+M csoport tagja, a Marantz felvette a HEOS multiroom rendszert, amely korábban csak a Denon termékeknél volt elérhető és amit a HEOS alkalmazással lehet vezérelni ."
"A többcsatornás audio remekül szól, így a film hangsávjai életre kelnek és teljesen körülölelik a hallgatót. Az első hangtér széles, a párbeszéd egyértelmű, és a surround effektek zökkenőmentesek, jól érvényesülnek a szobában, míg a basszus mély, és jól integrált. Mindezek eredményeként egy rendkívül élvezetes élményt nyújt a rendszer, amit csak fokoz a receiver zeneisége a kétcsatornás audio műsorok terén. Végső soron a Marantz SR7011 egy lenyűgöző AVreceiver, amely mindent jól csinál, és mindez rendkívül kedvező árral párosul."

 

További információ a Horn Distribution weboldalán olvasható.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111