HIFI SHOW - Bowers & Wilkins 803 D3

AVtrend | 2015. Október 08. | 06:00

A Bowers & Wilkins az új 800 Diamond sorozattal megmutatta, hogy mit lehet kihozni egy Hi-Fi hangsugárzóból. Az AYMARA Kft. az idei AV-Trend kiállításon bemutatja a 800 Diamond sorozat, 803 D3 tagját, a Hotel Marriott Lánchíd B termében.

BW 803 D3_cikk.jpg

 

Az új 800 Diamond sorozat hét éves intenzív fejlesztő munka eredménye, melynek célja, hogy a felvétel valódi hangzását a lehető legközelebb vigye a hallgatóhoz. A sorozat új hangsugárzóinak szinte minden komponense különbözik a korábbi 800 Diamond sorozat alkotóelemeitől. Az egyetlen megmaradt egység a gyémánt magassugárzó.

Az átalakítás a középsugárzót érintette leginkább. A kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező Continuum kónusz cserélte le a Kevlar hangszórót, mely régóta fontos eleme volt a 800-as sorozat valósághű hangzásának. A mélyhangzás is drámai módon megváltozott az új Aerofoil kónusz bemutatásával. A kónusz új geometriájának köszönhetően jelentősen csökkent a torzítás.

 

BW 803 D3_side cikk.jpg

 

A 803 D3 a teljes hallható hangtartományt lefedő, otthonra tervezett stúdió minőségű és a valaha legkompaktabb fejegységgel ellátott hangsugárzó, amit eddig készített a Bowers & Wilkins. Ez az elegáns hangrendszer szobabarát méretű, ugyanakkor minden olyan fejlesztésen osztozik a nagyobb testvéreivel, mint az alumíniumból készült Turbine fej és a fordított ívelt kabinet.

 

További információ Aymara Kft.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111