HIFI SHOW Reloaded - NEON Multimedia

AVtrend | 2016. Április 10. | 09:00

Az eddigi legsikeresebb Audio Video Trend és Hifi Show kiállítás került megrendezésre a múlt év novemberében. A kiállítás legnevezetesebb pillanatait szeretnénk feleleveníteni cikksorozatunkban. A riportokban szereplő kiállítók abc sorrendben fognak megjelenni.

HSR_NEON_cikk.jpg                                                        

Az 2015-ös AV-Trend kiállításon a NEON Multimedia két helyszínen is jelen volt. A Duna Board-ban passzív 3D vetítés bemutató volt, két normál projektorral. Az érdeklődők a Sávoly Pál teremben akár saját média fájljaikkal is kipróbálhatták a Popcorn Hour VTEN lejátszót. A látogatók megismerhették a Synology NAS hálózati adattárolókat, melyek a médiafájlok tárolásának kiváló eszközei.Látható volt a skót REVO zenelejátszó-gyártó legújabb, legnagyobb méretű, legtöbbet tudó és legnagyobb hangú hálózati lejátszója, a REVO SuperSystem-et is. 

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111