HIFI SHOW - DREAMCINEMA házimozi bemutató

AVtrend | 2015. Október 17. | 17:00

Az idei Audio Video Trend kiállításon a DREAMCINEMA egy 50 négyzetméteres mozival fog kedveskedni a hozzájuk látogatóknak. Terveik szerint 20 perces demó blokkokat mutatnak majd be, egész nap, minden fél és egész órai kezdéssel.

Moziszoba_cikk.jpg

(A kép illusztráció)

A Mozi-bemutató hangját Genelec Smart Active monitorok szolgáltatják majd. A bal és jobb első, valamint a középső hangsugárzók Genelec 1234A hangfalak lesznek. A surround sugárzók Genelec 1238CF típusúak. A Dolby Atmos rendszerhez szükséges mennyezeti surround hangzást pedig Genelec 8250A hangdobozok szolgáltatják. A bemutató mélyeit 2db Genelec 7271A típusú mélynyomó biztosítja.

1234apm_cikk.jpg

A Finn Genelec aktív monitorok, a világ a legismertebb és legelismertebb stúdió monitorai közé tartoznak. A 1234A és a 1238CF monitorok nagyteljesítményű háromutas, a 8250A monitorok kétutas rendszerűek. A Genelec több évtizedes építési tapasztalatának köszönhetően a teljes átviteli tartományában tiszta erőteljes és torzításmentes hangot nyújtanak és igen pontos, természetes hangreprodukcióra képesek. A rendszer része az AutoCal™ and GLM™  (Genelec Loudspeaker Manager) technológia, amely automatikusan kalibrálja a rendszert az akusztikai környezethez. Mindhárom monitort hangfelvételi stúdiókba, filmes és video utómunka, valamint rádió és televízió stúdiókban való felhasználásra terveztek. A 7271A típusú mélynyomó tökéletesen kiegészíti a rendszert nagy teljesítményével, és az igen alacsony 19 Hz lesugárzásának képességével, mely a hallástartományunk alsó határa. A rendszer részeként a többi hangsugárzóval összhangban, szintén alkalmazza az AutoCal™ and GLM™  technológiát.

 

A bemutatón szereplő többi eszközről a későbbiekben fogunk tájékoztatást adni.

 

A DREAMCINEMA várja vendégeit a Hotel Marriott Corso B termében november 14. és 15.-én.

 

További információ DREAMCINEMA, Genelec

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111