HIFI SHOW - StradiSound az autóban is

AVtrend | 2015. November 10. | 18:00

Először az AV Trend és Hifi Show történetében, az autóhifi kedvelői számára is „kötelező” a részvétel! Bár igazából a StradiSound megoldása – amely a főbejárat előtt tesztelhető – jóval túlmutat az eddig ismert autós hifi hangzás fogalmán.

Ahogy november 6-i hírünkben már beszámoltunk róla, az idei kiállításon lesz a StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszer nemzetközi premierje. Ez az esemény azonban gyakorlatilag dupla debutálás, hiszen nem csak a világ egyik legdrágább sztereó hangrendszerével ismerkedhetnek meg a látogatók, de ugyanaz a technológia – sokkal nagyobb közönség számára is megfizethető áron – bemutatkozik egy Volvo C70 autóban is, közveltenül a főbejárat előtti szabadtéri területen!

 

Stradi_car.jpg

 

A StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszer kifejlesztése során szerzett tapasztalatok és a forradalmian új megközelítési mód tette lehetővé, hogy az autóhifi kifejezés jelentésén túllépve, immár valódi high-end hangzásról beszélhessünk – igen! – a járművek utasterében is. 

A Set-System technológia jelenleg az egyik legkorszerűbb a világon. A Stradisound Set-System a frekvenciák helyett csomagokkal, angolul „set”-ekkel dolgozik. A set-ek nem interferálnak, így a terek, a tárgyak sem zavarják őket. A set hangokra a térnek vagy teremnek – vagy esetünkben az autó utasterének – nincs hatása.
Ön szerint az a kijelentés, hogy a Set-System önmagában a high-end kategóriába „katapultálja” az utastérben tapasztalt zenei élményt és hanghűséget, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? Jöjjön el, hallgassa meg, és gondoljon másként ezentúl az autós zenehallgatásra! Minél igényesebb zenerajongó Ön, fülei annál hálásabbak lesznek ezért a hétvégi programért!
(-)
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111