HIFI SHOW - StradiSound high-end hangrendszer

AVtrend | 2015. November 04. | 06:00

Az idei kiállításon mutatkozik be a világnak a StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszer, mely a Hotel Marriott Lánchíd A termében lesz meghallgatható. A rendszer a zene tökéletes reprodukálására készült, és a legigényesebb zenerajongókat kívánja meghódítani.

StradiSound – a forradalmi high-end hangrendszer világpremierje Budapesten

 

Az idei kiállításon egy eddig soha, sehol a világon nem látott új márkanevet, a StradiSound-ot kell – de legalább is érdemes – megtanulnia a látogatóknak. A NEON Multimedia, mint a magyarországi forgalmazó, a Lánchíd A teremben mutatja be a StradiSound Set-System 1.3 high-end hangrendszert, amely napjaink legdrágább, zene reprodukálására készült eszközei ellen indul harcba a legigényesebb és legérzékenyebb zenerajongók kegyeiért. A fejlesztő team tagjai, a világ élvonalába tartozó művészek és műszaki fejlesztő mérnökök. Eredményül egy nettó 1 millió USD árkategóriájú komplett rendszert (hálózati zenelejátszó, tápegység,  hangfal, erősítő,  Synology NAS mint zenetár, tabletről, vagy okostelefonról vezérelhető), kaptunk, amely így vélhetően csak kevesek számára lesz megfizethető, viszont a kiállítás két napja alatt bárki  meghallgathatja!

 

Set System.jpg

 

Az elmúlt évtizedek legnagyobb audiótechnikai felfedezése Magyarországon kerül először bemutatásra – György Ádám világhírű zongoraművésznek köszönhetően – aki egyébként a StradSound brand arca. A komplett hangrendszer lehetővé teszi, hogy az élő zenét gyakorlatilag tökéletesen szólaltathassuk meg felvételről is, legyen szó akár az eddigi hangfalak számára mindig kihívást jelentő emberi hangról vagy épp egy komolyzenei koncert számtalan akusztikus hangszerének egyszerre való megszólaltatásáról.  Az eddig ismert hangreprodukáló eszközök korlátjain túllépve, a StradiSound emberi léptékű – bármely lakókörnyezetben ízlésesen elhelyezhető. Húsz négyzetméteren olyan, mintha egy grizli medve izgalmasan suttogna a fülünkbe, de ezer négyzetméteren vagy még ennél is nagyobb termekben olyan érzésünk támad, hogy talán még falat is lehet vele bontani. Persze nagyon szépen, úgy high-endesen :)
György Ádám zongoraművészt a 2012-es labdarúgó EB megnyitóján ismerte meg az egész világ, ahol Chopin Vihar-etüdjét játszotta. Tőle tudtuk meg, hogy a fejlesztés eredeti célja, koncertzongora hangosítása volt. A berendezést egy forradalmian új szemlélettel sikerült megvalósítani, amely a hangokat nem frekvenciájuk szerint különbözteti meg, hanem részhalmazokat kezel a teljes halmazból. Emiatt kapta a StradiSound a Set-System kiegészítő nevet. A berendezésre jellemző, hogy egy hanggal együtt csak azok a hangok szólalnak meg, amelyek oda tartoznak – úgy, ahogy az megfigyelhető a Stradivari hegedűknél is. Ez csak és kizárólag a Set-Systemnek, mint zeneértelmezési-logikai rendszernek köszönhető. Ez a megoldás új ablakot nyit a zene világára, és György Ádám meggyőződése, hogy ezzel az új megközelítéssel a klasszikus zene méltó helyére kerül a rangsorban, mivel már tökéletesen reprodukálható felvételről is. A márka „arca” – aki a világ leghíresebb koncert termeiben tapasztalhatta meg, milyen is a hibátlan hangzás – azt állítja, hogy ez a tökéletesség a StradiSound Set-System 1.3 által elővarázsolható akár egy szobában is. Ha Ön ezt nem tudja elhinni, vagy szeretne saját maga, a világon az elsők között véleményt alkotni erről a különleges hangrendszerről, szívesen találkozna, beszélgetne akár a zongoraművésszel a zenéről és a StradiSound-ról, akkor szeretettel várjuk november 14-15-én a NEON Multimedia StradiSound bemutatóin.

A bemutatók minden egész órakor kezdődnek 11–17 óra között, belépőt a terem előtti pultnál foglalhat!

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111