HIFI SHOW 2015 - REGISZTRÁLJON MOST

AVtrend | 2015. Október 07. | 07:00

Idén rendkívüli kedvezmények, és rendkívüli tartalom várja a látogatókat, hogy méltán ünnepeljük a harmadik AV Trend és Hi-Fi Show -t a Budapest Marriott Hotelben, sőt aki akar vasárnap délután még ingyen is bejöhet a kiállításra, csak regisztrálnia kell...

Kedves Látogatók!

 

Hifishow2015_banner21_660x90.jpg

 

Igazán nagy öröm számomra, hogy idén is megrendezésre kerülhet a kiállítás, ami -  mint azt a bevezetőben is írtam - rendkívüli tartalommal és belépési kedvezményekkel várja látogatóit. Annak is nagyon örülök, hogy a tavaly előtti sikeres helyszínváltást követően az érdeklődés továbbra sem csökkent, sőt idén újabb kiállítók is jelentkeztek, hogy bemutassák szolgáltatásaikat és termékeiket a Marriott hotelben. Jelenlétük növeli a kiállítás színvonalát, és vélhetően több látogatót is vonz majd ezen a novemberi hétvégén.

 

d803_d3_rose_grande 650x400.jpg

A kiállításon bemutatásra kerül a legendás Bowers & Wilkins új sorozatának

zászlós hajója a 803 D3 új építésű  hangfal (Lánchid B terem)

 

Az új kiállítók között üdvözölhetjük a Bowers & Wilkins és a Rotel termékek haza forgalmazóját az Aymara Kft.-ét, és idén karakteresebb képet kap majd a házimozi témakör is, aminek legjobb képviselője a kiállításon ugyancsak most debütáló Dream Cinema Kft, akik fantasztikus bemutatóval készülnek, és bemutatójukon a vetített képi látvány mellett, Dolby Atmos hangrendszerükkel, eddig soha nem hallott akusztikai élményt varázsolnak majd a hallgatóság számára. 

 

A high-end zenehallgatás rajongói ebben az esztendőben több élménnyel is gazdagodhatnak, ugyanis valódi „Világpremier” szem és fültanúi lehetnek. A 16. AV Trend és Hifi Show ad otthon egy világszenzáció bemutatásának. A több éves fejlesztőmunka során megalkotott Stradisound a legjelentősebb magyar-amerikai high-end fejlesztés, ami a NEON Multimedia gondozásában itt kerül első alkalommal bemutatásra a nagyközönség előtt, és elöljáróban csak annyit teszünk hozzá, hogy a high-end hangrendszer kezdő ára is 50 000 000 (millió) forint+áfába kerül. Ha minden összejön, akkor a Stradisound itt említett kistestvérét a „nagy testvér” váltja fel a kiállításon (nettó 1 millió dolláros árcédulával!), ami még nagyobb eseménynek számít majd a kontinens high-end életében…

 

APH-220-elolap-web.jpg

 

A Univox APH 220 igazi csemegének számít, ami mellett még számos meglepetést mutat majd be az Audio Hungary a kiállításon. ( I. emelet 115 és 117 -es szoba )

 

Ugyancsak szenzáció a hazai high-end vonatkozásában az Audio Hungary által bemutatásra kerülő nagymúltú Qualiton erősítő márka teljesen megújult változata, ami sokakban ébreszt majd kellemes emlékeket. A nagyközönség előtti bemutatása az idei kiállításon kiemelt fontosságú, és bizonyára sokakat érdekel majd.

Nem maradhatnak el a kiállításról Európa Legjobbjai, az idei EISA díjas termékek sem. A legmodernebb televíziók között kiemelkedő helyet kap majd az LG 65"EG960V OLED képernyős hajlított készülék, ami minden túlzás nélkül napjainkban a "TÉVÉK KIRÁLYA" cimet is viselhetné, de számos más kategória hangfalak erősítők, és fotókamerákkal is találkozhatnak majd az Eisa teremben.

lg-eg-650v-650x600.jpg

 

Minden idők legjobb televízióját az LG 65"EG960V OLED televíziót, az Európa legjobbjai EISA teremben láthatják majd a látogatók. (CORSO A)

 

Ennyit előljáróban kedvcsinálóként, és remélem ezzel a bevezető néhány sorral sikerült felkeltenem az érdeklődést az idei kiállítás iránt, ami mindenben más lessz, mint az eddigiek. A következő hetekben, pedig kísérjék figyelemmel a kiállítás weboldalát, és olvassák hírlevelünket, ahol előzetesek olvashatók a kiállítók termékeiről.

 

REGISZTRÁLJON MOST és találkozzunk 2015 November 14-15 -én a 16. AV Trend és Hifi Show alkalmával a Budapest Marriott szállóban.

 

Üdvözlettel:

Soltész Rezső

Share |

Szőke Márk 2015. November 12. @ 23:40:57

Szőke Márk
06-30-997-98-27.

    1 / 1    

top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111