HIFI SHOW - Audio-Technica AT-ART1000 MC hangszedő

AVtrend | 2016. November 03. | 20:00

Az Audio-Technica Central Europe Kft. az idei HIFI SHOW-n egy valódi különlegességet mutat be, az AT-ART1000, dupla mozgótekercses Direct Power MC Hangszedőt, mely bizonyára megdobogtatja majd a lemezrajongók szívét. Emellett számos más újdonság is látható lesz az Audio-Technica kiállításán.

 

AT-ART1000_660.jpg
A nemrég bemutatott újdonságaink és a már korábban látott exkluzív termékeink mellett egy valódi különlegességgel készülünk az idei AV Trend & HiFi Show-ra: 
Olyan termékkel mely Európában idáig csak a májusban rendezett Hi-End kiállításon Münchenben volt hallható. Ez pedig nem más, mint az Audio-Technica AT-ART1000, különleges, dupla mozgótekercses Direct Power MC Hangszedője.
Az Audio-Technica-nál továbbra is törekszünk a tökéletességre - ennek jegyében egy olyan hangszedőt alkotottunk meg, mely az analóg felvételekhez a lehető legjobb választás. A Direct Power rendszer egy idealizált forma a hangszedők területén, a tömeggyártásban készült termékeknél az alkalmazása szinte lehetetlennek tűnt. Hosszú évek kitartó munkájával sikerült egyesítenünk ezt a különleges technológiát a ma elérhető legkorszerűbb anyagokkal, így jött létre az AT-ART1000, amely egy megvalósult álom. Bátran kijelenthető: Ez az Audio-Technica új zászlóshajója.
Kiállítási termünkben még megtekinthető és kipróbálható:
AT-HA5050H
Az AT-HA5050H egy referencia A osztályú, csöves hibrid fejhallgató erősítő, kétpólusú tranzisztorokkal. Egyedülálló hangkarakterét leginkább a melegség és a muzikalitás jellemzi.
ATH-W1000Z
Zárt, dinamikus audiofil fejhallgató. A muzsika élvezete, „Hi-Res Audio” kínálta lehetőségek teljes értékű kihasználásával. Ezt nyújtja az ATH-W1000Z, mely az elismert
„W” széria immáron 11. generációja.
ATH-MSR7NC
Az óriási sikerű ATH-MSR7 fejhallgatók zajszűrővel felszerelt, továbbfejlesztett verziója nem ismer kompromisszumot: legyen szó akár az aktív, akár a passzív módról a részletgazdag, valósághű hangzás és a legmodernebb aktív zajszűrő technológia összefonódása semmiféle zavart nem okoz a páratlan hangminőségben.
ATH-SR5 és ATH-SR5BT
Az Audio-Technica új, hordozható, fülre illeszkedő fejhallgató párosa, az ATH-SR5 és az ATH-SR5BT bármely zenei műfaj rajongójának lehetővé teszi, hogy utazás közben is élvezhesse a lenyűgöző, részletgazdag hangzást.
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a „Lánchíd A” teremben!
(-)
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111