HIFI SHOW - Bemutatkozik a TT3-as lemezjátszó

AVtrend | 2016. November 02. | 18:00

A 17. AV Trend kiállításon, mint ahogyan azt az Analóg Voice-tól megszokhattuk az Audio Note kizárólagos forgalmazóként jelenik meg. Az Analog Voice mindkét szobájában kiváló analóg rendszereket ismerhetnek meg az analóg hangzás rajongói Hotel Marriott első emeleti 108-as és 110-es szobájában.

tt3 2.jpg

 

Az Audio Note hangzási filozófiájában mindig is az analog hangreprodukció szerepelt kiemelt helyen, így az AN Uk lemezjátszói mindig is kiemelt helyen szerepeltek a kínálatban, és a zeneszerető audiofilek bakancs listáján. Az elmúlt években a legmagasabb szinteken kifejlesztett analog technikákat igyekeztek az alacsonyabb szintekhez igazítani. Mint annyi esetben, itt is egy teljesen új készülék körvonalazódott, ami a hosszas fejlesztés eredményeképpen a TT3-as lemezjátszóban öltött testet. A TT3-as lemezjátszó egyben betölti azt az űrt is, ami a legnagyobb lemezjátszófutóművek, a Reference és annak kisebb testvére a Half Reference, valamint a TT2-es között volt. A három motoros futómű kielégíti az összes analog barát elvárását, árkategóriáján messze túlmutató teljesítményre képes.

 

tt3_1.jpg

 

A hangminősége a felsőházéval vetekszik, azok árának töredékéért. A TT3 az idei Házimozi és Hifishow High-end szekciójában fog bemutatkozni a magyar hallgatóközönégnek, az első emelet 110-es szobájában. A lánc központi eleme egy Meishu Silver Signature, amely a 300B hangzás egyik zászlóvivője az Audio Note Uk-nál. A lánc végén a korábbi kiállításokon nagy sikert arató AN/J/Lx fog megszólalni.

Maradva a korábbi évek gyakorlatánál, a kisebbik szobában az alacsonyabb szintekről építkező rendszert fogunk bemutatni, a Zeró rendszer végén az AZ széria legnagyobb hangsugárzója fog megszólalni.

A két szobában idén a nemzetközi szinten is elismert Budapest Music Center lemezkiadó legfrissebb lemezeit a kiadó munkatársai mutaják be az érdeklődő közönségnek. A délelőttönként a kiadó gondozásában megjelent, több díjat is begyűjtő lemezek fognak szólni, illetve a legismertebb hazai audio blogger által válogatott lemezek is felkerülnek a front endekre. Várunk mindenkit szeretettel!

 

További információ az Analog Voice weboldalán.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111