HIFI SHOW - BIZSÓK Collection - K1

AVtrend | 2016. Október 31. | 09:00

A huszonegyedik századi manufakturális ipar találkozása a kortárs designnal és a mérnöki precizitással. A BIZSÓK Collection hangsugárzói reprezentálják a tökéletes hang keresése iránti szenvedélyt és a professzionális tervezői munkát.

BIZSÓK K1 jk_660.jpg

 

Kecses, egyedülálló megjelenés, kimagasló minőségű hangzás, forma és funkció teljes összhangja. A BIZSÓK Collection K1 hangsugárzók tökéletes kiegészítői és díszítői a modern enteriőröknek. A speciális 3D CNC megmunkálással és THERMOFORMED technológiával kialakított, KRIONTM Solid Surface anyagból készült matt vagy fényes oldalelemek lágyan simulnak a formához. Együtt a fa borítások variációival, a K1 teljes mértékben személyre szabható.

 

A Manufaktúra szobájában bemutatásra kerül a NezozeN stúdióval együtt fejlesztett, első KRIONTM Solid Surface anyagból készült, High-end hangsugárzó.

Kiállítási programjuk szerint, időpont egyeztetés után, nyugodt körülmények között (zárt ajtó) is meghallgathatóak lesznek hangsugárzóik.

 

Hotel Marriott 1. emelet, 103-as szoba

időpont egyeztetés a helyszínen vagy az info@bizsok.com e-mail-en.

 

További információ a BIZSÓK hangsugárzó manufaktúra weboldalán.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111