HIFI SHOW - Boenicke Audio hangsugárzók

AVtrend | 2016. November 03. | 20:00

Az idén is jelen lesz a Human Audio a Budapest Marriott Hotelben, az 17. AV Trend kiállításon, melyen a rendszereikhez választott Boenicke Audio hangsugárzók is bemutatásra kerül a Hotel Marriott első emeleti 109-es szobájában.

 

vorne_schraeg_660.jpg
                                                  
Boenicke Audio hangsugárzók a Human Audio rendszeréhez
Igazi muzsikát komponálni, azt művészi szinten lejátszani - varázslat, ezt otthonunkban felidézni nekünk való kihívás.
Egyre inkább éreztük, hogy állandó partnereket kell keresnünk ahhoz, hogy saját gyártású lejátszóink, erősítőink stabil, kiegyensúlyozott, teljes rendszerben szóljanak. 
Sok-sok meghallgatás után választottuk a svájci Boenicke Audio hangsugárzóit. Ezek jellemzői: tömör  fából CNC-vel kimart labirintus rendszer, különleges minőségű hangszórók, hátsó reflex-rés, hátra sugárzó mini csipogók. Svájci minőségben, természetesen. A kiállításon a Boenicke W5 és W8 alap-típusok lesznek hallgathatók. A teljes Boenicke repertoár megrendelhető a Human Audio-nál.
A W5 egy igazi kis ékszer: két, oldalnézetben  A4 méretű, 11 cm-es front-szélességű hangsugárzó ZENÉ-vel tölt be egy közepes méretű szobát. Ez annyira hihetetlen, hogy inkább behunyt szemmel szoktuk hallgatni a W5-ösöket.
További információ a Human Audio weboldalán.
(-)
Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111