HIFI SHOW - BORSI FLÓRA ANIMEYED kiállítása

AVtrend | 2016. November 05. | 19:00

Első alkalommal kerül Budapesten bemutatásra a fiatal fotográfus-grafikus világszerte nagy sikert aratott sorozata a Marriott szállóban. A PROFI FOTO és a keretein belül rendezett mindössze kétnapos exkluzív Borsi Flóra kiállítást a Hifi Show látogatói ingyenesen tekinthetik meg.

cover.png

 

BORSI FLÓRA kiállítása az év vége egyik legizgalmasabb művészeti eseménye Budapesten. Flóra nagy nemzetközi sikert aratott ANIMEYED sorozata mindössze két napig lesz látható a PROFI FOTO kiállításon, ahol az érdeklődők workshop keretén belül ismerhetik meg egy műalkotás születését.
A kiállítás megtekintése csak regisztrációval lehetséges, kedvezményes belépők az alábbi oldalon igényelhetők.

www.fotovideo.hu/kiallitas-2016.html

Borsi Flóra bemutatása:

Borsi Flóra 23 éves fotográfus - grafikus, aki képeit 11 éves kora óta dolgozza át Photoshop segítségével. Portréit saját maga készíti önmagáról. Eszköze a fotográfia és a digitális grafika. Legtöbbször érzelmekről, identitásról, nőiességről kérdez vagy épp mesél munkáin keresztül. Sajátos, egyedülálló stílusának köszönhetően, hamar vált népszerűvé, követői több 10 ezerre tehetők a Facebookon, munkásságát nemzetközi szinten is komoly elismerés, és érdeklődés követi. Képeiről több külföldi médiában is jelentek meg kritikák, írt már róla többek között a BBC, Daily Mail, és a Yahoo is. Idén a PROFI FOTO magazinban átfogó anyag és interjú jelent meg munkáiból. Mint azt vallja, a szakmát autodidaktaként sajátította el, de napjainkban is művészeti tanulmányokat folytat, folymatosan képzi magát. 
Jelentős elismerésnek tartja, hogy 2014-ben a Photoshop az ő képével indult. Ábrázolásmódjában nem elégszik meg a valósággal, a művészet szerinte a lélekből és tudásból fakad, ami az ő közvetítésében sajátos és főleg egyéni kifejezésmóddal jelenik meg a képein, és válik sokak kedvencévé a közösségi oldalakon, és a kinyomtatott printeken.
Képeit kiállították többek között: New Yorkban, Detroitban, Párizsban a Louvre-ban, Londonban, Shanghaiban és Isztambulban is. Számos helyen díjazták tehetségét, például a Sony World Photography Awards és legutóbb a Trierenberg Super Circuit keretein belül.

Borsi Flóra "Animeyed" c. sorozata Magyarországon első alkalommal látható a Profi Foto kiállításon a Marriott szállóban. 

Helyszin: HOTEL MARRIOTT BUDAPEST 
Budapest. V. kerület. Apáczai Csere János utca 4.

www.fotovideo.hu/kiallitas-2016.html

 

A kiállítást a 17. AUDIO VIDEO TREND & HIFI SHOW látogatói azonos belépővel, ingyen tekinthetik meg.

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111