HIFI SHOW - DENON újdonságok

AVtrend | 2016. November 01. | 11:00

Az idei HIFI SHOW-n a Horn Distribution bemutatja az EISA díjas DENON AVR-X2300W AV receivert és a Denon legújabb sztereó fejlesztéseit a PMA-2500NE és a DCD-2500NE párost. Az új eszközök rendkívüli teljesítményt és minőséget biztosítanak az igényes audio és video rajongók számára.

AVRX2300W_660.jpg

 

Az idei EISA díjas AV-Receiver, a DENON AVR-X2300W a kiemelkedően sikeres Denon X sorozatú AV Receiver modelleken alapul, most már a 4. generációban. Ismét a legújabb, jövő biztos funkciókkal, a kategória legjobb felhasználói felületével érkezik és emellett tovább finomodott az eddig is sikeres Denon hangzás is. Mindezt összeadva rendkívüli teljesítményt és minőséget biztosít az igényes audio és video szerelmesek számára.

Az AVR-X2300W rendelkezik mindazokkal az értékekkel és funkciókkal, mint a kisebb testvére az X1300W. Erősítője 150 Watt teljesítménnyel rendelkezik csatornánként a még jobb és dinamikusabb hangzásért. Az összesen 8 HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel ez az AVR készen áll arra, hogy elegánsan kezelje valószínűleg az összes HDMI-eszközt, amit valaha otthon használt. A fejlett videó processzor rész felskálázza az összes HDMI forrást, így például a DVD-ket 1080p-re vagy akár 4k Ultra HD felbontásra a kristálytiszta képhez. Az AVR-X2300W is Imaging Science Foundation hitelesített a videó minőség érdekében és fel van szerelve a teljes ISFccc fejlett videó kalibrációs vezérlőkkel is. A bemenetek széles választéka, vezérlési lehetőségek, valamint a második zóna RCA előerősítő kimenet is rendelkézsre állnak, így az AVR-X2300W igazán sokoldalú AV vezérlő központ, nagyon vonzó áron.

 

denon_pma-2500ne_dcd-2500ne_cikk.jpg

 

Emellett lehetőség nyílik megismerkedni az idei év sztereó újdonságaival is, a mesterszalag hangfelvételek otthoni élvezetének egy új korszakát nyújtó páros, az új prémium osztályú sztereó duó, a PMA-2500NE és a DCD-2500NE által. A több mint 100 éves hifi örökségének köszönhetően a Denon soha nem állt le a klasszikus, 2-csatornás HiFi határainak a feszegetésével. Az eredmény a cég új felsőkategóriás integrált erősítője DAC-móddal, és a DCD-2500NE Super Audio CD lejátszó. Mindkét modell összefoglalja az összes mérnöki "know-how-t" és odaadást, hogy ezek a kivételes termékek támogassák a legújabb digitális audio formátumokat, a legigényesebb HiFi rajongók számára.

 

További információk A Horn Distribution weboldalán találhatók.

(-) 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111