HIFI SHOW - EISA díjas AKG N90Q fejhallgató...

AVtrend | 2016. Október 30. | 07:00

A 2016/17évi EISA díjazott High-End fejhallgató az AKG N90Q ugyan nem az első fejhallgató, ami digitális jelfeldolgozási képességgel dicsekedhet, de mégis tud valamit, amit más nem. Legújabb hírünk az, hogy az Extreme Audio által forgalmazott füles, a Béla termekben várja az érdeklődőket.

akg_n90_cikk.jpg

 

A TruNote technológia a fejhallgató-kapszulákban elhelyezett mikrofonok segítségével képes automatikusan korrigálni a fejhallgató frekvencia-válaszát a felhasználó fülének karakteréhez. Aktív zajszűrője van, és választhatunk három hangmód között is. Az akkumulátor töltése pedig a beépített DAC, microUSB bemenetén át működik. A nyitott és természetes hangzású N90Q-nak kifejezetten erős basszusai vannak, ami a lehető legközelebb viszi a hallgatót egy valódi hangszórós hangzáshoz. Az ilyen extra technológiák általában nem épp olcsók, de ha a privát zenehallgatásban valaki élvonalbeli minőségre vágyik, az AKG N90Q minden pénzt megér.

 

 

További információ a www.sztereomagazin.hu  weboldalon, az Eisa díjazott HiFi termékek között.

 

Forgalmazza az Extreme Audio 

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111