HIFI SHOW - EISA KIÁLLÍTÁS A CORSO A TEREMBEN

AVtrend | 2016. Október 30. | 21:00

A hagyományokhoz híven, az Eisa díjas termékek sem maradhatnak ki a sorból, és mint mindíg most is a legnagyobb szenzációt jelentik a látogatók körében, az ott bemutatott legújabb televíziók, és hangfalak, erősítők, és fotográfiai eszközök. EURÓPA LEGJOBBJAI idén is várják a kiállítás látogatóit.

Külön szenzácót jelentenek, és a kiállítás talán leglátványosabb részét alkotják azok a valóban fantasztikus televízió készülékek, melyek ebben az esztendőben a legrangosabb Eisa díjat nyerték.

 

LG UH770V copy.jpg

 

Természetesen ezek a csodák, mind egytől egyig 4K felbontással, és HDR képjavító szolgáltatással rendelkeznek. Hangjuk jóval megelőzi azokat a korábban ismert televíziókat, amelyek különböző virtuális surrounddal kecsegtették a vásárlókat. Az új televíziók a legmodornebb hangrendszerrekkel vannak fleszerelve, és olyan mélyhangot produkálnak, amin joggal csodálkozhat majd el a kedves látogató.

panasonic-tx-65dx900-galerie-mala-1.jpg

Az idei Audio Video Trend & HIFI SHOW-ra mindenek előtt az LG, a Samsung, a Philips és a Panasonic is elküldi legjobbjait, aminek a képét, hangját a helyszínen lévő promóter szakértők mutatják be az érdeklődőknek.

 

 

EISA 650x400.jpg

 

Ne mulasszák el ezt a lehetőséget, hiszen itt egymás mellett tudják összehasonlítani a legjobbakat. Látogatóinkat a CORSO A teremben várják az esztendő legjobb televíziói.

 

 

www.sztereomagazin.hu 

 

 

( - )

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111