HIFI SHOW - HECO Direct Dreiklang

AVtrend | 2016. November 07. | 20:00

A Hifi Station jóvoltából a HECO új high-end hangfala a Direct Dreiklang is jelen lesz az idei HIFI SHOW-n. A különleges hangsugárzót az érdeklődők megtekinthetik a Hotel Marriott Margit B termében.

HECO_DirektDreiklang_660.jpg

 

A több mint 65 éves múltú HECO idén ismét szó szerint nagyot alkotott, ennek eredménye egy új high-end hangfal kényeztetheti a műkedvelő zenerajongók fülét a Heco Direkt Dreiklang: A végletek 3 utas bass-reflex hangsugárzója! A legmodernebb fejlesztési normákkal és technológiákkal a classic Direkt három utas verziója rendkívül magas hatékonyságot, alacsony torzítást, elképesztő színvonalat, és nyitott részlet gazdag hangzást nyújt óriási dinamika mellett. Ez a minőség a következő összetevőknek köszönhető: elképesztően nagy kapacitású 380 mm-es mélysugárzó, bőséges mélytartománnyal, 215 mm-es nagy teljesítményű középsugárzó, határozottan közvetlen, és közeli hangzást eredményez, de ugyanilyen élményt nyúj magas tartományban a különleges szövet dóm rendkívül erős, hármas mágnes meghajtással. A különösen széles hangszóró test nemcsak meghatározza a Dreiklang megjelenését, de a hangzásbeli teljesítmény elengedhetetlen tartozéka is egyben. A hangminőség mellett a HECO mérnökei a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettek, ennek eredménye egy egyedi dizájn és selyemhatású fényezés két színkombinációval.

 

HECO_DirektDreiklang_660_2.jpg

 

A Dreiklang-ot Magyarországon elsőként a 17. AV Trend & Hifi Show látogatói hallhatják és láthatják a Hotel Mariott Margit B, a Hifi Station Kft. kiállítótermében.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111