HIFI SHOW - Human Audio Yanussea fono erősítő

AVtrend | 2016. November 11. | 07:00

Vásárlóink kérésére beléptünk az analóg-világba is. Analóg lemezjátszónk egyenlőre még vendégként szerepel, de a meghallgatások során született meg a döntés: a Human Audio saját fono erősítővel egészíti ki a kínálatát.

 

fono_640.jpg
A Yanussea fono fokozat bemutató példánya - filozófiánkhoz, hangzásvilágunkhoz illeszkedve a ha egyik sikertermékének, a Sileo előerősítőnek a nyomdokain készült. Asszimetrikus be- és kimenetek, dobozon belül szimmetrikus jeltovábbítással. Természetesen akkumulátorról táplálva. A készülék minősítését továbbra is a látogatókra, tesztelőkre bízzuk.
"Táncrend" a Human Audio szobájában (109-es)
A korábbi kiállítások tapasztalataira építve megpróbáljuk hatékonyabbá, teljesebbé tenni a meghallgatásokat. Ehhez egy ismétlődő programot állítottunk össze analóg és digitális forrásokra alapozva. Ezért minden egész órakor kezdjük a bemutatót. Természetesen lesz lehetőség egyéni kérések lejátszására és a kérdések megválaszolására is.
További információ a Human Audio weboldalán.
(-)

 

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111