HIFI SHOW - OEHLBACH adat és jeltovábbító eszközök

AVtrend | 2016. November 01. | 12:00

A Hifi Station a 17. AV Trend kiállításon bemutatja az OEHLBACH adat- és jeltovábbító eszközeit is, melyek a lehető legmagasabb minőségben létesítenek kapcsolatot az AV komponensek között kívül, és belül. Mindez megtekinthető a Hotel Marriott Margit B termében november 12-13.-án.

Ultra HD splitter_cikk.jpg

 

Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehető legmagasabb minőségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően tartósan őrzi előkelő helyét a vezető gyártók ranglistáján. Minőségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát. A több, mint 40 éves cég vezetékeit nagy múltú hangfalgyártók építik be termékeibe. Céljuk a tökéletes hangátvitel, aminek eléréséhez olyan különleges high-tech anyagokat alkalmaznak mint a HPOCC (nagy tisztaságú monokristályos réz). A folyamatos fejlesztéseknek köszönhető, hogy az OEHLBACH a mai napig prémium eszközökkel látja el mind a hifi, a high-end rajongókat és természetesen haladva a kor igényeinek figyelembevételével az okos eszközök minőségi, vezeték nélküli adatátvitelében is jelentős szerepet vállal. Legfrissebb igen népszerű Bluetooth aptX adatátvitelű termékük a BTX 1000 Bluetooth vevő és a BTT 5000 Bluetooth adó, amik az AV Trend & Hifi Show Margit B termében a Hifi Station Kft. jóvoltából kipróbálhatók lesznek.

 

Oehlbach 1.jpg

 

Oehlbach 2.jpg

 

További információk a Hifi Station és a Hififutár weboldalán.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111