HIFI SHOW- Digidrive TL3 futómű, HI-FI Racks

AVtrend | 2016. November 09. | 07:00

A 17. Audio Video Trend kiállításon az Impessivia Kft., az olasz Lector Audio Strumenti Digidrive TL3 futóművét is bemutatja, melynek különlegessége a cég által kifejlesztett lemezmechanika. Az Impressivia várja látogatóit a Hotel Marriott első emeleti 111-es szobájában.

ddrive1_660.jpg

 

Lector Audio Strumenti (Olaszország)

A cég 1982 óta gyárt erősítőket és forráskészülékeket, jórészt hibrid konfigurációban. Széles termékkínálatukból a rendezvényen a Digidrive TL3 futómű mutatkozik be, melynek legfőbb különlegessége a cég által kifejlesztett és tökéletesített lemezmechanika. Szemben a más gyártók által előszeretettel alkalmazott CD vagy DVD rom-okkal a Lector a készülék fejlesztésének középpontjába a mechanikát állította, mely a forráskészülék szíveként funkcionál.

A Digidrive transzport a Lector dizájnban szerzett tapasztalatát, és a High End-ben alkalmazott fizikát ötvözi a tiszta mechanikával, fejlett elektronikával, az audiofil részletességgel és sok egyéb berendezéssel, hogy egy új dimenzió nyílhasson meg a zenehallgatásban.

A készülék a tiszta digitális jelet SPDIF (RCA), nagy sebességű AES-EBU, és Toslink vagy ST-II optikai kimeneten juttatja el a DAC-hoz.

Külön érdekessége, hogy az áramellátásról külső tápegység gondoskodik, melyben két, egymástól független toroid transzformátor található, egyik a mechanika, míg másik az elektronika táplálását biztosítja.

 

Rack.jpg

 

HI-FI Racks (Egyesült Királyság)

Sokunknak a kiindulási pontot a Hi-Fi világában az un. „angol hangzás” jelentette. Kínálatunkban az angol vonalat a keményfa, főként tölgy, mogyoró és mahagóni felhasználásával készített, magas gyártási minőséget képviselő asztalok, falitartók, és polcok képviselik.

A cég Leicester melletti üzemében készíti ezeket az egyszerű tervezésű, precízen megmunkált, és magas minőségű felületkezeléssel ellátott bútorokat, melyek nem csak szépek, de érdemben járulnak hozzá a készülékek hangzáshűségéhez. Már eddig is számos díj bizonyítja, hogy ezeknek az alátéteknek, polcoknak, hangfalállványoknak és asztaloknak az alkalmazásával csökkenthető a készülékekre ható káros rezonanciák okozta hangzásromlás.

Bútoraik – széles színválasztékuknak, és a különböző hosszúságban rendelhető lábaknak köszönhetően – jól konfigurálhatóak, az opcionálisan választható kiegészítőkkel (tüskék, alátétek, rezgéscsillapítók) együtt teljesen a vásárló otthoni környezetéhez igazíthatók. Kérésre akár egyedi méretben is legyártják a kívánt bútorokat.

A képeken látható Grand Stand XL egy tömör tölgyfából, kézzel készített három polcsoros készülékállvány, Hi-Fi és AV készülékekhez lett tervezve.

Minden szinten, szinte tökéletes izolációt biztosít. A keményfa konstrukció nagy szerkezeti stabilitást és teherbíró képességet biztosít.

Elkészíthető tölgy, mogyoró vagy mahagoni felhasználásával, és többféle színben – akár fehér vagy fekete kivitelben – is.

 

További információ az Impressivia weboldalán található.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111