HIFI SHOW -Sony VPL-VW5000ES projektor

AVtrend | 2016. November 07. | 07:00

Az idei HIFI SHOW-n az AVmax bemutatja milyen eszközök kellenek a professzionális minőségű vetítéshez. Többek közt bemutatásra kerülnek a Sony VPL-VW5000ES projektor és a ScreenLine vetítővásznak.

Sony VPL-VW5000ES_660.jpg

 

Sony VPL-VW5000ES projektor

 

5000 lumenes lézerfényforrás, végtelen dinamikus kontrasztarányt, 4K (4096x2160) felbontású SXRD panelek, HDR kompatibilis, BT.2020 színtér a 4K tartalmakhoz,  lézerfényforrás élettartama: 20000 óra, 2db. HDCP2.2 kompatibilis HDMI 2.0a bemenet, YCbCr 4:4:4, 8 bites, YCbCr 4:2:2 12 bit.

 

ScreenLine amaleto.jpg

Screenline Amleto Fix keretes vetítővászon 4K felülettel

 

Legyen az moziszoba, nappali, tárgyaló vagy konferencia terem, ahol adott a szabad falfelület, ott a legideálisabb választás egy fix keretes vászon, azon belül is a ScreenLine Amleto.

 

- Teljesen sík felületet képez
- Kedvező ár
- Könnyen összeszerelhető
- Egyszerűen lehet installálni
- Alumínium szerkezetének köszönhetően kis súlya van
- Nem igényel karbantartást
- Esztétikus bársony keret (opcionális)
- Különböző méretben és felületekkel kérhető

 

Egyik fő erénye a fixen telepíthető, keretre feszített vásznaknak, hogy kompromisszummentesen síkfelület képezhető vele. Bármilyen méretben mentes a hullámoktól illetve a behajlásoktól.

 

A legkedveltebb felület az 1.4 gaines Diamond felület, aminek köszönhetően +40% fényerő többlet is elérhető hotspot és csillogás mentesen, köszönhető a nagy 150 fokos betekintési szögének. Ezt a felületet ajánljuk 2D és aktív 3D vetítéshez is.

A nagy fényerővel rendelkező projektorokhoz ideális választás a 0.8 gaines szürke, grey high contrast felület. Ezzel a felülettel csökkenteni tudjuk projektorunk fényerejét ezzel javítva natív kontrasztját.
Kifejezetten 3D vagy prezentációhoz ajánljuk az Ambra 2.5 gain felületét, amivel 2.5-ször nagyobb fényerőt tudunk elérni. Bár itt a betekintési szög 90 fokra korlátozódig, így számolni kell oldalbetekintéskor invertálásra.

A vászon mögé helyezett hangsugárzókhoz nem lehet jobb választás, mint a perforált vászonanyag. Itt két lehetőség közül választhatunk. A rövid nézési távolságra a Microperforated, - aminek egészen kicsi 0,1 mm lyukátmérője - a távolabbi, nagyobb mérettel rendelkező vásznakhoz a Perforated 1.0 mm lyukátmérővel rendelkezőt. Minkét vászonanyag 1.0 gain-el rendelkezik.
A vászonanyagok rendkívül strapabíróak, több éven keresztül megőrzik feszítettségüket.

Igényes moziszobákba, termekben, vagy akár tárgyalókba bársony kerettel is kérhető.

Végül, de nem utolsó sorban a piacon kapható minőségi vásznak közül a ScreenLine Amleto kapható a legkedvezőbb áron, amihez két év garanciát biztosítunk.

 

phonar-veritas-p4-next_660.jpg

 

Az AVmax kiállító termében a többcsatornás mozi élményről a Phonar Veritas P4 hangsugárzói fognak gondoskodni.

 

Jó mozizást, vetítést kívánunk!

 

Az AVmax várja érdeklődőit a Hotel Marriott Árpád termében.

 

További információt az AVmax weboldalán találhat.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111