HIFI SHOW – Allegro Audio - REGA

AVtrend | 2017. Október 26. | 07:00

Az Allegro Audio az idei AV Trend és HIFI SHOW-n, a Hotel Marriott 103-as szobájában a REGA felsőkategóriás készülékeit mutatja be. A digitális oldalon az ISIS Reference, az analóg oldalon pedig az RP 10 és az Apheta MK2 MC hangszedő fogja kiolvasni a jelet.

Rega_cikk.jpg

 

Az evolúció jól megfigyelhető életünk számos területén. Ez a mérnöki munkára és az általuk létrehozott gépekre is vonatkozik. A Rega törekszik arra, hogy egyre jobb és jobb termékeket állítson elő, amit sok éves tapasztalatára és korábbi eredményeire támaszkodva ér el.

A lemezjátszók terén az RP 10 jelenti az alapító, Roy Gandy tervezési filozófiájában a legnagyobb előrelépést. A RB2000 hangkar, a préselt oxid-kerámia lemeztányér, a duplamerevítésű, szuperkönnyű lemezjátszó váz, valamint az egyedileg, a tápegységéhez hangolt motor biztosítja a rezgések minimalizálását és az optimális teljesítményt.

 

A Rega zászlóshajó CD lejátszója, az ISIS, a  Rega saját, egyedi CD technológiájával a legmagasabb minőséget képviseli kívül és belül. Az ISIS-t szilárd, egyedi tervezésű, eloxált alumínium tokba építették,  valódi fekete krómozott fedelet és előlapot kapott, ami elegáns külsővel ruházza fel.

 

Reméljük, élvezni fogják ezt a rendkívül különleges REGA világot!

 

További információ az Allegro Audio weboldalán.

Várjuk látogatóinkat a Marriott Hotel 103-as szobájában.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111