HIFI SHOW - Audio-Hungary Qualiton sorozat

AVtrend | 2017. Október 28. | 09:00

Az Audio-Hungary Kft. az idei HIFI SHOW-re is elhozza Qualiton sorozatának minden darabját, melyek a Hotel Marriott első emeleti 115-ös és 117-es szobájában lesznek láthatók illetve hallhatók.

A50 nl 3_cikk.jpg                                                                          

 

Az Audio-Hungary Kft. az idei kiállításra is elhozza Qualiton sorozatának minden darabját: a 115-ös lakosztály a zenehallgatásé, a 117-es szoba pedig a "csendes bemutató" helyszíne, ahol a termékeket közelebbről is szemügyre lehet venni, illetve lehetőség van a cég munkatársaival történő személyes konzultációra.

Az idei évi seregszemle sem telhet el az újdonságok bemutatása nélkül: az APX 200 belvilága jelentős fejlesztéseken esett át, ennek egyik eredményeként a végcsövek automatikus munkapontszabályzást kaptak. Vásárlói visszajelzéseknek és a piaci igényeknek megfelelve a készülék teteje levehetővé vált, így semmi akadálya, hogy az elektroncsövekben szabadon gyönyörködhessünk. A megoldás további előnye, hogy ezáltal a végcsövek hűtése is még hatékonyabbá tehető.

Az APX 200 megújulásával párhuzamosan az APR 204 is átesett egy jelentős upgrade-en, a Qualiton Classic sorozat elektroncsöves előerősítője távvezérelhetővé vált és ALPS morotos potenciométert kapott.

Jó hír a single-ended végfokozatok szerelmeseinek, hogy a korábbi kiállítások egyik legnagyobb érdeklődéssel fogadott modellje, az orosz 6C33C-V katonai végcsövekre épülő A15se a jövő évben a nemzetközi piacon is megjelenik. Ahogyan az az APX 200 nemzetközi megjelenése előtt is történt, a cég az A15se hazai premierjét az AV Trend & Hifi Show-ra időzítette, ahová sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket.

 

További információ az Audio-Hungary Kft. weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111