HIFI SHOW - Allegro Audio - CHARIO hangsugárzók

AVtrend | 2017. November 03. | 18:00

Igazi különlegességet kínál az Allegro Audio az idei AV Trend és HIFI SHOW kiállításon. Itt mutatkoznak be a Chario AVIATOR sorozat tagjai és itt debütál a limitált példányszámban gyártott, számtalan innovációt felvonultató Belong Type-S .


Ghibli_cikk.jpg

 

Az Allegro Audio egy különleges, ritkaságszámba menő lehetőséget hozz el a kiállítás látogatói számára. Nagy megtiszteltetéssel jelentjük be, hogy a kiállítást megtiszteli személyes jelenlétével Mario Marcello Murace úr, a Chario egyik alapítója, aki a mérnöki fejlesztői team felelőse ma is, továbbá két tulajdonosa Alessandro Migliorini és Michele Nebel.

Murace úr a kiállítás szombati napján két szakmai előadással hozza be az Allegro Audio szobába a zenehallgató és zeneszerető publikum számára a Chario hangsugárzók világát. Többek között beszél a cég történetéről, a hangzás élményszerű megjelenítéséről és bemutatja az Aviator sorozatot. A prezentációk által nagyobb betekintést nyerhetünk a Chario filozófiájába és a hangsugárzók lelkébe. Az Allegro Audio szobába látogatók számára különleges lehetőség nyílik személyes beszélgetésre zenéről, hangzásról, akusztikáról, terekről.

Az előadás alatt és a kiállítás két napja során meghallgatható lesz a Chario Academy Sonnet, a legújabb fejlesztésű, 2017-ben bevezetett Aviator Ghibli és Amelia és belehallgathatunk a jövő termékébe, a Belong Type S hangzásába. A új fejlesztésű hangsugárzók ötvözik a legmagasabb teljesítményt a kézműves örökséget és az olasz designt.

 

 

Várjuk Önöket szeretettel a kiállítás egész ideje alatt és kitüntetett figyelemmel Mario Marcello Murace úr két prezentációjára, melyekre szombaton 12-órai és 16-órai kezdettel kerül sor. Az előadások időtartama előreláthatólag 30 perc.

A „bemutatóterem” limitált befogadóképessége miatt előzetes regisztrációt kérünk. Várjuk jelentkezését az előadásra az info@allegroaudio.hu email címre. 

 

Várjuk a Chario világban!

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111