HIFI SHOW - Allegro Audio

AVtrend | 2017. Október 19. | 08:00

Az Allegro Audio Kft. idén első alkalommal mutatkozik be a közönségnek a 18. AV Trend és HIFI SHOW-n a Marriott Hotel 103-as szobájában.

Allegro1_cikk.jpg                                            

"Arra törekszünk, hogy a szobánkban ne csak megszólaljanak az audiofil készülékek, hanem arra is, hogy a hallgató, - a megszólaló ZENE hatására - egy emocionális élménnyel gazdagodjon. Fontos számunkra, hogy a zenei élmény befogadásához kellő nyitottsággal és szakmaisággal viszonyuljunk, bemutatva a zenei paletta széles spektrumát. Mottónk a tradíció, a minőség és a szakértő támogatás."

 

Az Allegro Audio szobájában olyan nagymúltú, legendás márkák mutatkoznak be Magyarországon, hosszú évek óta első alkalommal, mint az olasz Chario, az angol Rega és Magyarországon új szereplőként az audiofil és high-end kábelek világában a francia Viard Audio. A nemzetközi palettát a görög Simply Analog cég audiophil kiegészítői teszik teljessé.

 

A nagyközönséget a kiállításon igazi különlegességgel is várjuk! Itt debütál az Allegro Audio saját fejlesztésű erősítő családja, a FLOW. Behozni a szobába a hangszer varázslatát, megszólaltani a zenét és élménnyé tenni azt! A zene a FLOW csúcsmodelljén keresztül, a FLOW ONE integrált erősítőn át áramlik majd a hallgatókhoz.

 

A következő napokban részletesen is bemutatkoznak majd az egyes szereplők.

 

Az Allegro Audio szeretettel várja látogatóit a Marriott Hotel 103-as szobájában.

 

További információ az Allegro Audio weboldalán,

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111