HIFI SHOW - Audio Note M1-P1 elő- és végerősítő páros

AVtrend | 2017. Október 22. | 07:00

Az Audio Note Uk., vele együtt az Analog Voice az idei AV Trend showra a termékskála első és második szintjéről fog bemutatni két rendszert, amely elérhető a high-end iránt érdeklődő szélesebb közönségnek is, és hangzásvilágban nem jelent kompromisszumot.

M1_cikk.jpg

 

Olyan készülékeket fogunk demózni, amelyek a hagyományos Audio Note uk hangzást nyújtják, és nagyon hosszú ideje szerepelnek a cég termékei között.

A 110-es számú szobában a megújult M1-P1 párosítás lesz hallható a J jelű dobozzal. Az M1-P1 volt az első elő-végfok kombináció a cég történetében, több, mint 20 éve tartja az Audio Note Uk. gyártásban. Az első szinten lévő erősítő páros az évek során folyamatosan fejlődött, egyre jobb alkatrészbázisra épült, és természetesen az Audio Note saját fejlesztésű, egyértelműen a világ élvonalába tartozó kimenőtranszormátorait kapta meg.

 

p1_cikk.jpg

 

A P1 jelzésű végfok Push Pull üzemmódban dolgozik, 20 watt teljesítményre képes, EL 84-es NOS csövekre épül. Az elő- és  végfokozat között magas szintű összhang és szinergia van, amely tökéletes párost alkot a J dobozzal.

 A kisebbik 108-as szobában a cég első és egyben egyetlen zárt doboza a K jelű hangfal fog szólni, a hozzá leginkább illő OTO SE intregrált erősítővel, amely az Audio Note Uk egyik legsikeresebb és egyben a legidősebb múlttal rendelkező integrált erősítője. Ahogy már sok éve, most is egy kedvező árú és minimál kiépítésű láncot szeretnénk megmutatni, amely hangminőségével rácáfol az árcédulákra, és bemutatja, hogy a nyolcvanas évek óta tartó folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, ezek a termékek a szintjükhöz képest is mekkora fejlődésen mentek keresztül. Várunk minden érdeklődőt, hogy megtapasztalja a hagyomány erejét: az Audio Note Uk több, lassan három évtizede kutatja és fejleszti a transzormátoros csatolás adta lehetőségeket, és az elektroncsöves technikához szükséges minél jobb minőségű alkatrészeket. Tapasztalja meg Ön is a saját fülével, hol tart most!

 

Az Analog Voice várja látogatóit a Hotel Marriott 108-as és 110-es szobájában.

 

További információ az Analog Voice weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111