HIFI SHOW - Az Audio Centrum újdonságai

AVtrend | 2017. November 07. | 21:00

Az Audio Centrum az idén is igyekszik az audiofilek kedvében járni, ezért csemegékkel érkezik a már törzshelyükként szolgáló István terembe.

opera-grand-callas_640.jpg                                                          

Megérkeztek az Audio Centrumba az Unison Research fantasztikus csöves erősítői és az Opera Audio remek hangfalai. Ennek okán, az idei show lesz az Opera új zászlós hajójának , a Grand Callas hangsugárzónak a hazai premierje. Az északolasz high end gyártó csúcs hangfalai mellé természetesen minőségi források is kellenek. A lemezjátszó szerepét az AVID Hifi Ingenium lemezjátszója kapja, a CD korongokat az Aqua Acoustics La Diva transzport forgatja, a streamelt zenét az Auralic Altair biztosítja, a DAC szerepkörét pedig az Aqua Formula tölti be. Az erősítő pedig a csöves Performance lesz a Unison Research csapatából.
A kábelezés, az Audio Centrumtól megszokott Nordost termékkel történik és a gyártó dedikált rendszer földelő családjának, a Qkore-nak is fontos szerep jut majd . Mivel a zsúfolt belvárosi szállodában a jó táp biztosítása kiemelten fontos, az IsoTek Genesis One tápgenerátor é a Titan One tápszűrő is a rendszer része lesz.

Persze lesz sok más érdekes újdonság is. Az Audio Centrum az előtérben kiállítja a Pro-Ject limitált szériás, Beatles lemezjátszóit is. Az EISA teremben kapnak helyet az Audio Centrum által képviselt márkák díjazott termékei, így a Hegel Röst hálózatos integrált erősítő, az Oppo UDP-203 4K Blu-ray lejátszó, a Pro-Ject Essential III Flexi Range lemezjátszói illetve az MQA és Roon kompatibilitást is felvonultató Pre-Box S2 Digital előfok/DSD DAC/fejhallgató erősítő is.

Persze, aki csak jót szeretne, jó áron, annak is lesz pár csemege. A már megszokott módon, bemutatásra kerül számos új, szélesebb közönség számára is elérhető hifi elektronika, hangfal, fejhallgató és egyéb kiegészítő. 

 

További információ az Audio Centrum weboldalán található.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111