HIFI SHOW - B&W PX aktív zajszűrős fejhallgató

AVtrend | 2017. Október 21. | 05:00

Az Aymara a 18. HIFI SHOW-n bemutatja a Bowers & Wilkins PX- et, a márka első aktív zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgatóját. Ez a legújabb generációs, kategóriájának legjobb hangú fejhallgatója. A forradalmian új felhasználói élménynek és aptX HD Bluetooth streamelésnek a kombinációja.

BW_PX_cikk.jpg

 

A PX képes intelligens módon reagálni használójának viselkedésére, továbbá a lehető legjobb hangminőséget biztosítja a zökkenőmentes, intuitív hallgatási élmény érdekében.

 

A PX híven tükrözi a Bowers & Wilkins kompromisszummentes akusztikai megközelítését, mely alapján a fejhallgató minden eleme a hangminőség érdekében lett optimalizálva.

 

A PX, a referencia P9 Signature fejhallgató mintájára fejlesztett hangszóró egységeket kapott, melyek a még közvetlenebb hangzás érdekében szögben döntöttek.

Az elmés felfüggesztési rendszernek köszönhetően, a PX olyan precizitásra képes, mely az akár 30kHz-es magas frekvenciák eléréséhez, valamint a dinamikus mélyhangok megszólaltatásához is szükséges. Az innovatív elhelyezésének köszönhetően a 40 mm átmérőjű szélessávú meghajtó természetesebb hallgatási élményt és jóval fejlettebb sztereó hangzást biztosít.

 

Az aktív zajszűrés funkció úgy lett kialakítva, hogy optimális izolációt nyújtson, a zene „széttördelése” nélkül – ez több ezer órai fejlesztés és teszt eredménye. A fejhallgató a legújabb aptX HD Bluetooth technológiát használja, mely akár a 24bit / 48kHz felbontást is támogatja. Ezen felül az USB csatlakozáson is teljes digitális audió feldolgozást nyújt. A hallgatási élmény javításának érdekében, a bejövő jeleket 768kHz-es mintavételi frekvenciára konvertálja fel, így őrizve meg lehető legjobb minőséget.

 

BW_PX_2_cikk.jpg

 

A páratlan teljesítmény mellett a PX talán legjelentősebb része a felhasználói élmény. A PX a Bowers & Wilkins első, intelligens fejhallgatója, beépített érzékelőkkel, melyek a hallgató számára lehetővé teszik, hogy a zenét teljesen intuitív módon élje át.

A PX intelligens módon reagál a természetes felhasználói viselkedésre. Vegye fel, mire a fejhallgató azonnal bekapcsol és automatikusan folytatja a zene lejátszását. Tegye le és a PX készenléti módba tér vissza. A beszélgetéshez emelje fel a fülpárnát vagy tegye a nyakába, ekkor a PX szünetelteti a zenét, majd amikor Ön készen áll rá, folytatja a lejátszást. A kategóriájának legjobb akkumulátorával 22 órányi lejátszást biztosít vezeték nélkül vagy 33 órát vezetékes kapcsolattal, aktív zajcsökkentés üzemmóddal kiegészítve.

 

A környezethez illeszkedő optimális hallgatási élmény érdekében a PX három adaptív zajszűrési módot kínál, mely a felhasználó által, egy egyedi applikációban választható ki. A ’City’ mód éppen annyi közlekedési zajt enged át, hogy Ön biztonságosan átkelhessen az úton. Az ’Iroda’ mód átengedi a beszédhangokat, hogy meghallja, ha a kollégái beszélnek Önhöz.  A ’Flight’ mód pedig masszívan elnyomja a környezeti motorzajt. Az applikációval lehetővé válik a firmware frissítés is.   

 

A PX egyedi applikációjának köszönhetően lehetővé teszi a jövőbeli frissítéseket is, hogy még jobb felhasználói élményben lehessen része.

 

A Bowers & Wilkins hagyományát tiszteletben tartva a PX csak kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Az elsőrangú kényelemért és a lehető legjobb akusztikus illeszkedésért a fejhallgató ergonomikusan kialakított, elliptikus fülpárnákkal, valamint puha bőr fejpánt és robusztus ballisztikus nylon külső borítással rendelkezik. A PX elérhető Space Grey és Soft Gold mart alumínium kivitelben.

 

További információ a Bowers & Wilkins PX-ről, AYMARA

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111