HIFI SHOW - Bowers & Wilkins új 700-as sorozat

AVtrend | 2017. Október 05. | 09:00

Az AYMARA - mint ahogy tavaly is - az idei HIFI SHOW-n is jelen lesz a Hotel Marriott Lánchíd B termében, ahol termékei között a B&W új 700-as sorozatát is bemutatja. A 700-as sorozatban a klasszikus dizájn és az új technológia találkozik.

705 S2 Satin White on Stand.jpg

 

Az új 700-as sorozat  az eddigi CM szériát váltja le. Annak alapjaira építkezik, kiegészítve a 800 Diamond sorozat megoldásaival, továbbá új és egyedi akusztikai újításokkal, hogy az osztályának legjobb teljesítményét biztosítsa. A számos hangsugárzóból álló új Bowers & Wilkins 700-as sorozat kivételes teljesítményt nyújt. A sorozatban olyan technológiákat is láthatunk, melyeket először a high-end 800 Diamond sorozatban ismerhettünk meg és mely szériát a világ legjobb hangsugárzói között tartanak számon. Ezen felül számos akusztikai technológiát itt találhatunk meg először.   

 

A 800 Diamond sorozattól kölcsönzött egyik újítás a forradalmi Continuum középsugárzó egység, mely a  Bowers & Wilkins által valaha is használt legtisztább és legtranszparensebb hangzást biztosító membrán. Olyan részleteket fed fel a zenéből, melyekre a hagyományos középsugárzók képtelenek és most a sorozat minden tagjában megtalálható.

 

Ezen felül az új 700-as sorozat jellemzője az Aerofoil profilú mélysugárzó és a két kiültetett magassugárzóval ellátott modellnél, a tömör magassugárzó ház. Mindkét megoldást a 800 Diamond sorozatnál láthattuk először.

 

                                                          

Az egyik új és legfontosabb technológia a karbon merevítésű magassugárzó. Ez az új kialakítás, kellemesebb, tisztább magasfrekvenciákat biztosít, ugyanakkor a hallható sávszélesség is jóval az előző alumínium dupla dóm magassugárzók felett helyezkedik el. Ez a legjobb "nem gyémánt" magassugárzó melyet a Bowers & Wilkins valaha is készített.

 

Ezen technológiák kombinációja, számtalan hangolással eltöltött órával kiegészítve - az iparág legjobb mérnökeivel - olyan hihetetlen hangú hangsugárzó családot alkot, melyet hallani kell.

 

Az új 700-as sorozat nyolc tagból áll, melyből kettő a kiültetett magassugárzó technológiát alkalmazza. Három álló ,három monitor ,két center sugárzó és egy mélysugárzó alkotja a sorozatot.

Egy új mélysugárzót is megjelentettünk. A DB sorozat negyedik modellje, a DB4S egy hangszórós kialakítású, de a hangszóróban, erősítőben és előerősítő szekcióban megegyezik a dupla hangszóróval ellátott DB2D modellel, csupán a hangszórók száméban van eltérés. Jellemzői: 10 inch átmérőjű, előre sugárzó szénszálas Aerofoil mélyhangszóró, 1000 wattos erősítő és egy digitális előerősítő rész, dinamikus és szoba ekvalizáció, továbbá applikáció vezérlés. A DB4S ugyanolyan színekben kapható, mint az új 700-as sorozat.

 

A 700-as sorozatról további információkat az alábbi linkeken talál:

 

B&W új 700-as sorozat

 

AYMARA - Bowers & Wilkins

 

Folytatjuk...


(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111