HIFI SHOW - LampizatOr Silk

AVtrend | 2017. Október 30. | 09:00

Az Impressivia az idei HIFI SHOW-n a Hotel Marriott Margit B termében bemutatja a zavartalan zenehallgatáshoz használható LampizatOr szűrőkészülékeket, amiken keresztül "sima" hálózati árammal táplálhatjuk igényes hifi és audiofil berendezéseinket.

Lampizator Silk_cikk.jpg

 

A LampizatOr Silk hálózati szűrő, elosztó megalkotása ugyanarra a felismerésre vezethető vissza, mely mindenkiben előbb-utóbb megfogalmazódik, aki otthoni zenerendszerének fejlesztésébe kezd:

A lejátszott felvételek hangminősége erősen függ a készülékeink által használt elektromos áram minőségétől. A készülékek hangminőségét minden zavarjel vagy áramingadozás, mely az elektromos hálózatban megjelenik negatívan befolyásolja.

Ezeknek a hálózati zavaroknak a kiküszöbölésére számos gyártó kínál megoldásokat, így a LampizatOr is. A cég által alkotott eszköz a giga- és megahertz-es frekvenciatartományban jelentkező zavarok ellen kínál védelmet, miközben nem befolyásolja az 50/60 Herz tartományban a készülékeinkbe érkező elektromos energia szabad áramlását.

A Silk – magyarul Selyem – hálózati szűrő/elosztó egyaránt védelmet nyújt az EMI és RFI, valamint a más hálózati eszközök irányából érkező hálózati zavarok ellen anélkül, hogy az ilyen jellegű eszközökre jellemzően a dinamikatartományból és a sávszélességből lefaragna.

 

Lampizator Silk black_cikk.jpg                                                                         

 

A Silk – típusváltozattól függetlenül – négy egymástól teljesen elszeparált hálózati aljzatot foglal magában, ennek köszönhetően interferencia, keresztszennyezés nem léphet föl. A belső huzalozáshoz használt 2,5 négyzetmilliméter keresztmetszetű nagy tisztaságú réz nem újrahasznosított fémből készül, így a szennyezőanyag tartalma extrémen alacsony, míg vezető tulajdonságai kiemelkedően jók. A Silver Silk változatba beépített ezüst vezetők hasonló jellemzőkkel bírnak, „csak”… Ebben a változatban már Mundorf ezüst szűrőkondenzátorokat használnak. A Golden Silk elnevezésű csúcskészülékben – melyet mi is használni fogunk – aranyozott ezüst vezetékeket, és Mundorf ezüst/arany szűrőket építenek be.

A készülék rendelhető USA, britt vagy kontinentális szabvány szerinti aljzatokkal, a megrendelő igényei szerint.

 

További információ az Impressivia weboldalán

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111