HIFI SHOW - LOTOO PAW Pico

AVtrend | 2017. Október 31. | 18:00

A MuzixGroup olyan új termékeket mutat be a 18. AV Trend kiállításon, amik a minőségi mobil zenehallgatáshoz szükségesek. Itt debütál az Audiofly, a VIFA, az RHA-Audio EISA díjas Dacamp L1 terméke is, valamint a vadonatúj Lotoo Paw Pico és Paw 5000MkII DAP lejátszók.

Az exkluzív ENIGMAcoustic Dharma D1000 és Dharma D200, az Oriveti három meghajtós New Primacy modellje az iTech Dynamic ProStereo sorozata és további számos különlegesség, újdonság. Itt lesz a COMPLY is és mivel minden in-ear fülhallgató kipróbálható, így akár el is viheted a COMPLY teszt terméket haza... Két nap tömény élvezet a zene és a minőségi zenehallgatás kedvelőinek.

 

MuzixGroup_Lotoo_Pico_640.jpg

 

Hamarosan MuzixGroup választékát gazdagítja a világ ezideig legkisebb, natív DSD lejátszásra képes mikro audio lejátszója.

A LOTOO PAW Pico különlegessége, hogy két fő üzemmódja van:
1. HIFI zenelejátszó - lúdbőröztető hangminőséggel a bélyeg méretű készülékből
2.SPORT üzemmód. A beépített GPS vevő és lépésszámláló a futás közben rögzített adatokat késübb a telefonos applikációval szinkronizálja és pontosan megmutatja merre és milyen aktívan sportoltunk. SŐT! Ebben az üzemmódban képes arra is, hogy a futásra/sportra használt zene ritmusát ( Bpm szám) +/- 40%-al lassítsuk, gyorsítsuk a mozgásunkhoz igazítva, hangmagasság változás nékül! Egyedülálló.

 

PAW pico_640.jpg

 

További információ a MuzixGroup weboldalán.

 

A Muzixgroup többi újdonságáról a későbbiekben számolunk be.

 

A MuzixGroup várja látogatóit a Hotel Marriott első emeleti 104-es és 106-os szobájában.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111