HIFI SHOW - M&K Sound S300 THX LCR hanfalszett 5.0

AVtrend | 2017. November 02. | 18:00

Az idei AV Trend kiállításon az AVmax Kft. valós 4K vetítésén nemcsak a kép, a hang is kiemelkedő minőségű lesz. A vetítésre látogatók 5.2.2 Athmos kiépítésű hangfalszetten élvezhetik a hangot.

mksound_s300system_cikk.jpg

 

M&K Sound S300 THX LCR hanfalszett 5.0

Referencia hangfalszettre hívatott, a M&K Sound S300 THX Ultra2 High-End monitor hangfal részletességével és semlegességével felülmúlja a jóval nagyobb, költségesebb rendszereket is. Méretét tekintve jóval kisebb, mint bármely más monitor, amely képes lenne erre a tisztaságra és pontos részletezésre.

A világ vezető filmkészítői is az M&K Sound monitor hangfalait válasszák filmjeik legyártásához.

Warner Bros, 20th Century Fox, Universal, Paramount, DreamWorks, HBO, Skywalker Sound, Disney, THX, DTS, Dolby Labs, Sony Music, Sony Pictures and Lucasfilm

 

SVS-SB16-Ultra_cikk.jpg

 

SVS SB16-ULTRA High End mélysugárzó.2

Egyedileg tervezett 40cm átmérőjű és eddig példa nélküli 20cm-es lengőtekercsű mélysugárzót találunk, ennek a meghajtásáról pedig egy 1500W folyamatos és akár 5000W csúcsteljesítményű MOSFET áramkor gondoskodik, a beállítását egy kifinomult DSP vezérlő és iOS / Andorid telefonalkalmazás segíti majd, többek között hangerő, polaritás, fázis, parametrikus EQ és DSP funkciók, elmenthető és visszahívható beállításokkal.

 

SVS-Prime-Elevation-Dolby-Atmos-DTSX-Auro-3D-hangfal_cikk.jpg

 

SVS Prime Elevation Dolby Atmos, DTS:X hangfal .2

A világ legsokoldalúbb négyteljesítményű házimozi effekt hangfala, többcsatornás házimozihoz könnyen telepíthető, falra vagy akár hangfal tetején elhelyezve élvezheted Dolby Atmos adottságait. Használható front és centersugárzóként, sőt Dipól-Bipol hangfalként is.

 

emotiva-xpa-gen3_cikk.jpg

 

Emotiva XPA Gen3 moduláris végfok, 7cs. végerősítő

Az XPA GEN3 végerősítő moduláris felépítésű, így te döntöd el, hogy hány csatornás kiszerelésben kéred. Ha csak hifizni szeretnie, sztereóban is rendelheted, ha pedig mondjuk Dolby Atmos házimozi végerősítőt keresel, 4-csatornás kiszerelésben is kínáljuk, és így tovább. A konfigurálhatósága rengeteg lehetőséget tár tulajdonosa elé, ugyanakkor megépítettsége és hangminősége is elsőrangú.

 

emotiva RMC-1_cikk.jpg

 

Emotiva RMC-1 16 csatornás házimozi processzor

16 csatorna – 7.3.6 – 9.3.4 konfiguráció

HDMI 2.0b, HDR10, Dolby Vision, BT.2020, 4K/60 Hz, és HDCP 2.2

Dirac Live™ Mikrofonos kalibráció

 

További információ az AVmax Kft. weboldalán.

 

A lenyűgöző képi élményre vágyokat várja az AVmax Rendszertechnika Kft. a Hotel Marriott Árpád termében november 11.-én és 12.-én.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111