HIFI SHOW - NCS Audio Reference ONE

AVtrend | 2017. Október 07. | 18:00

"Magyarországon először, az AV Trend és HIFI SHOW-n mutatkozik be az NCS Audio magyar fejlesztésű rendszere, amely magabiztos fölénnyel kiérdemelte a "Legjobb Hang" és "Legjobb Termék" elismerést az Angliában rendezett Scalford Audio Show-n többszörös áru, világszerte elismert készülékekkel szemben.

Reference One_cikk.jpg

 

Az NCS Audio bár új név a hazai és világpiacon, a fejlesztések 20 éves kutató és fejlesztői múltra tekintenek vissza. Minden termékük igényes kézműves munkával készül, gondosan válogatott alkatrészekből. Fő törekvésük a kompromisszum mentes High-End audió készülékek elérhető áron történő gyártása és forgalmazása hatékony és innovatív fejlesztések és megoldások révén.

 

A bemutatásra kerülő rendszer jelenleg a két utas NCS Reference ONE hangsugárzóból és egy integrált félvezetős referencia erősítőből áll. A készülékek közötti veszteségmentes összeköttetést saját készítésű kábelek biztosítják.

 

Az NCS Audio új hangsuárzója képes egy teljes jazz zenekart varázsolni az Ön nappalijába vagy hangstúdiójába. A speciálisan kialakított direkt csatolású, állóhullám-mentes reflex doboz és az egyszerű keresztváltó tökéletesen illeszkedik ezekhez a világszínvonalú meghajtókhoz, hogy transzparens, mesterien kiegyensúlyozott, és valósághű hangot hozzanak létre. A frekvencia és a dinamika tartomány olyan széles, hogy bármilyen hangszer és zenei műfaj probléma mentesen és könnyedén szólaltatható meg. A nagy felbontású, ultra-alacsony torzítású, párba válogatott hangszórók, a direkt kábelezett, kis tűrésű high-end komponensek és a precíz hangolás rendkívüli részletességet és koherenciát biztosítanak a hangvisszaadás terén, ezáltal a hangsugárzók a felvételek érzelmi tartalmán felül képesek közvetíteni, az eredeti hangulatot és akusztikát is. A fő szempont a tervezésnél a fázis linearitás volt, azaz, hogy a különböző frekvenciájú hangok egyidőben érkezzenek a hallgatóhoz. Ez a precizitás tettenérhető az énekesek hangjának aura-szerű megjelenítésében és a készülék teljes szobát betöltő, három dimenziós tér-ábrázolásában is, melyek csak a legkiválóbb hangsugárzók kiváltságai. NCS Reference One egy igazi klasszis!

 

Az NCS Audio szeretettel várja minden kedves látogatóját, és várja a viszonteladó- és gyártó partnerek jelentkezését is a Hotel Marriott első emeleti 119-es szobájában november 11. és 12.-én.

 

További információ a NCS Audio Facebook oldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111