HIFI SHOW - Phonar Veritas P10 NEXT high-end állódoboz

AVtrend | 2017. Október 24. | 09:00

Az idei AV Trend kiállításon először mutatkozik be az Ekline Audio a HIFI-SHOW kiállító résztvevőjeként, mint a Phonar hangsugárzók kizárólagos magyarországi forgalmazója. Először kerül bemutatásra a Phonar Veritas NEXT széria zászlós hajója a Veritas P10 NEXT high-end állódoboz.

Phonar-Veritas-NEXT_cikk.jpg

 

A Phonar cég kezdetektől fogva elkötelezett a magas hangzáshűség irányába, ezt  több nemzetközi díj fémjelzi. Az állandóan növekvő gyártási mennyiség a vásárlók bizalmát és a népszerűséget bizonyítja. A mindig is német honi manufakturális gyártás, a tulajdonosi család dán kötődése és a hangsugárzógyártó specialisták között kivívott rangos helye folytán az elmúlt évtizedben egyre szélesebb ismeretségre tett szert. 

Az idén új hangfalcsaláddal jelenkezet a Phonar. Veritas Style névre keresztelték az új szériát. Az új széria két állódobozból P2 Style és a nemrég bemutatót nagyobb testvérből a P3 Style-ból áll. A család többi résztvevője egy monitor sugárzóból M2 Style egy center sugárzóból C2 Style egy surround 100G háttérsugárzóból és nem maradhat ki a sorból az AS180 aktív mélysugárzóból tevődik össze. A d’Appolito-elv szerinti elrendezésben két homorú porvédős, Peerless gyártmányú mélyközép sugárzó fog közre egy 26 mm-es szövet dóm magas sugárzót. Két színválasztékben érhető el matt fekete és matt fehér változatban.

A show-n mutatkozik be először a nagyérdeműnek a Phonar Veritas NEXT széria zászlós hajója a Veritas P10 NEXT. Impozáns méretű és kivitelű, high-end állódoboz született, a kompromisszum mentesség jegyében. Formaterve, kivitele természetesen követi a sorozat kisebb modelljeivel elindított vonalat. 1400 mm magas, 45 kg, enyhe szögben hátrafelé dőlő kabinetje fekete vagy fehér zongoralakk bevonatú, amit nem kevesebb, mint hét rétegben visznek fel a doboz felületére, mielőtt tükörfényesre polírozzák. A belső merevítésekkel is ellátott doboz így nagyon erősen csillapított, saját rezgésekkel nem zavarja a hangot. Öt darabos hangszórókészlete a középen elhelyezett magas sugárzóra szimmetrikus, ún. d’Appolito elrendezésben lettek beépítve. A Scanspeak magas sugárzó és a 13 cm-es középsugárzók külön kamrában, a szubtartományra hangolt 21 cm-es mélysugárzók akusztikailag elkülönítve dogoznak, a szimmetria miatt a térábrázolás szélességben és mélységben egyaránt kiterjedt.


Minden érdeklődő zenebarátot, meglévő és akár új Phonar hangfaltulajdonost szeretettel várunk november 11.-én és 12.-én a Hotel Marriott 102. szobájában.

 

További információ az Ekline Audio weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111