HIFI SHOW - Pro-Ject Essential III Flexi Range

AVtrend | 2017. November 05. | 16:00

Az Audio Centrum az AV Trend és HIFI SHOW-n bemutatja a 2017-18-as évek EISA díjas Pro-Ject Essential III Flexi Range sorozatot mely ár/érték arány tekintetében, a legjobb lemezjátszó. Megtekinthető lesz a Hotel Marriott István termében.

Pro-Ject-Essential-III-_640.jpg

 

A Pro-Ject Flexi termékvonala nagy lépést jelent a „bakelit-létrán”: a lemezek szerelmesei hat modell közül választhatják ki a nekik legjobban megfelelőt. Az eszközök között bárki saját lehetőségeinek megfelelően talál kedvencet a hihetetlenül megfizethetőre faragott Essential III-tól a minden jóval felvértezett Record Masterig, amelyben már elektronikus sebességszabályzó, analód-digitális konverter és USB kimenet is található. Akár aptX Bluetooth modellt is találhatunk. Mindegyik lejátszó Ortofon OM10 fejjel érkezik, ezáltal az elődeinél is jobb hangképet biztosítva. Vörös, fekete és fehér bevonattal választhatunk olyan stílusú eszközt, amelyek mindegyike kiválóan egészíti ki vizuálisan is a szép hangélményt. A sorozat mottójául az állhat, hogy "Ne fizess azért, amit nem használsz!"

 

Az Audio Centrum várja látogatóit a Hotel Marriott István termében, november 11. és12.-én.

 

További információ az Audio Centrum weboldalán található.

 

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111