HIFI SHOW - Pro-Ject Pre Box S2 Digital

AVtrend | 2017. Október 17. | 18:00

Az Audio Centrum az idei HIFI SHOW-n is számos nagy érdeklődésre számot tartó eszközt mutat be. Többek közt a Pro-Ject Pre Box S2 Digital DAC/ elő és fejhallgató erősítőt, ami elnyerte a 2017-2018-as EISA díjat DAC/fejhallgatóerősítő kategóriában.

PreBoxS2_cikk.jpg         

A 2017-2018 év EISA díjasa a Pre Box S2 Digital DAC/elő- és fejhallgató erősítő kiváló jellemzőkkel és alacsony árával hívja fel magára a figyelmet. Mint ahogy ez több Pro-Ject terméknél is, a Pre Box S2 is a felhasználásnak egy speciális szegmensét célozza meg. Csak digitális bemenetekkel rendelkezik.

Ez a kis doboz bizonyítja, hogy a digitális audió-világban sokszor tényleg a kevesebb több. Funkcióból persze jócskán kapott, többek között teljes előerősítőt, valamint a legújabb ESS SABRE DAC egységeket duál mono konfigurációban. Minden népszerű audió fájlformátumot kezel a DSD512-től a 768kHz/32-bit PCM-ig, de akár MQA fájlokat is felismer és dekódol. Minőségi alkatrészekből felépített eszköz, digitális szűrő-opciókkal egészíti ki a teljes képet. Nyílt és rugalmas felépítésének köszönhetően a Pre Box S2 Digital az első látásra megítélhetőnél jobban és „okosabban” szól, így kifejezetten jó és egyben megfizethető Hi-Fi társunk lehet.

 

Az Audio Centrum várja látogatóit a Hotel Marriott István termében november 11. és 12.-én.

 

További információ az Audio Centrum weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111