HIFI SHOW - RDacoustic Euphoria

AVtrend | 2017. Október 11. | 06:00

Az IMPRESSIVIA a 18. HIFI SHOW-n ismét újdonságokkal jelentkezik a Hotel Marriott szálloda Margit B termében. Meghallgathatók lesznek az RDacoustic szélessávú hangfalai közül az Evolution Fostex driverrel szerelt változata, és az Euphoria Voxatív sugárzóval épített csúcsmodellje.

Rdacoustic Euphoria_cikk.jpg

 

Új rendezvény újdonságokkal. Röviden így foglalhatjuk össze, hogy mivel is várja látogatóit az IMPRESSIVIA Kft. a 18. HIFI SHOW-n a Marriott Hotel M szintjének Margit B termében 2017. november 11-12.-én. Megnézhetők és ami még jobb, meghallgathatók lesznek az RDacoustic szélessávú hangfalai közül az Evolution Fostex driverrel szerelt változata, és az Euphoria Voxatív sugárzóval épített csúcsmodellje.

A modellről rögtön megállapítható, hogy a külső megjelenés most sem szokványos. Dimenziói emberibb léptékűek mint az Evolution ládáké, hiszen ezek csak 93 cm magasak, 51 cm szélesek, és a mélységük csupán 48 cm. Azért ide-oda tologatni ezeket sem lesz könnyű, hiszen a súlyuk 45 kg darabonként.

 

Az alapváltozatban a prímet a 8"-os Fostex FE206 szélessávú driver viszi, és a 15″-os, 101 db érzékenységű mélynyomó minden bizonnyal pótolja azt a basszus hiányt, amit többen hiányoltak az Evolution modelleknél. A Show-ra ugyanakkor nem az alapváltozat, hanem a képen látható Voxativ AC 1.6 szélessávú hangsugárzóval épített változat érkezik, melynek érzékenysége 100 dB. Ahogy az az előlapon is látható a doboz baszreflex rendszerű, így elhelyezésénél ezt majd figyelembe kell venni. A doboz sokrétű kalibrációs lehetőséggel rendelkezik így a mélykiemelés révén a nívósabb házimozi rendszerekhez is jobban illeszthető.

 

A kivitel pazar. A gyönyörűen megmunkált keményfa elő és hátlap 44 mm vastag, négyféle kivitelben rendelhető: tölgy, kőris, cseresznye, és amerikai mogyoró. Az oldalsó műbőr borítás is a korábbi 66 különféle szín és minta változatban lesz elérhető. Ennek köszönhetően mindenki ízlésének és lakása belső terének megfelelő kivitelben szerezheti be az Euphoria modelleket.

 

Az IMPRESSIVIA Kft. a kiállításon szereplő többi termékéről további cikkeinkben számolunk be. 

 

További információ az IMPRESSIVIA Kft. weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111