HIFI SHOW - Sennheiser HE 1

AVtrend | 2017. Október 13. | 09:00

Az Audiopartner Kft. az idei HIFI SHOW-ra is egy nagy dobással készül. Az 1991-ben bemutatott legendás Sennheiser Orpheus elektrosztatikus fejhallgató utódját, a HE1 típusjelű különleges készüléket mutatja be, mely a Hotel Marriott View A termében megtalálható.

HE1_cikk.jpg                                                                 

 

A világon legjobb fejhalgató az 1991-ben készült Orpheus, melyet a Sennheiser most ismét életre hívott. A különleges szolgáltatásokkal, state of the art technológiával ez a fejhallgató a zenét egy különleges dimenzióvá, a valósággá formálja.

 

Az Sennheiser HE 1 feltűnő megjelenése a forma és a funkció harmonikus együttese. A fejhallgató erősítője egy üvegből készült házon és egy stabil carrarai márványtömbön foglal helyet. Ez a luxusminőségű természetes kő – amely Michelangelo reneszánsz szobrai révén vált híressé – egyrészt szépséget kölcsönöz a rendszernek, másrészt védelmet jelent a testzaj ellen. A vezérlőgombokat – a látványos megjelenés érdekében – gondos odafigyeléssel, a legkiválóbb minőségben alakították ki. Az egyes gombokat egyetlen alumíniumdarabból marják, majd krómmal vonják be. Ez rendszer a zene megtestesülése.

Talán még sohasem láttál ilyen szépet fejhallgatóban. De ez csak a kezdet. Nézd, ahogyan az Sennheiser HE 1 egy érintésre fokozatosan életre kel – pillanatnyi időt hagyva erősítőcsövei számára az optimális hőmérséklet eléréséhez. Azután vedd fel és kezdd meg utazásod a tiszta hangzás világában. Soha nem látott helyekre, melyek zenédben rejlenek. Legyen szó bakelitlemezekről, CD-kről vagy nagyfelbontású adatfájlokról, az Sennheiser HE 1 magával ragad.

8 Hz-től több mint 100 kHz-ig terjedő frekvenciatartomány, és a hangmegszólaltató rendszerekben valaha mért legalacsonyabb torzítás: 0,01% 1 kHz-nél és 100 dB SPL-nél. Az erősítő a digitális-analóg átalakításhoz optikai és koaxiális SPDIF bemeneten vagy USB bemeneten keresztül kapja a digitális jeleket, valamint nagyfelbontású PCM és DSD adatok fogadására is képes. A zenei adatok analóg jelekké konvertálása az ESS SABRE ES9018 DAC nyolc belső D/A konverterének használatával történik. A precizitás fokozása, valamint a torzítás és a zajszint csökkentése érdekében minden egyes sztereó oldalhoz négy csatornát használnak.

 

További információ az Audiopartner Kft. weboldalán Sennheiser HE 1

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111