HIFI SHOW - újdonságok a Horn Distribution-tól

AVtrend | 2017. Október 26. | 18:00

A Horn Distribution az idei AV Trend kiállításon két helyszínen a Hotel Marriott Margit A termében és az első emeleti 101-es szobában - az eddigieknél is több - új terméket mutat be.

finition-yellow_cikk.jpg

A Margit A teremben a DENON-tól a legújabb házimozi erősítőket és hálózatképes lifestyle sztereó komponenseket mutatják be. A Marantz idei újdonságai mellett meg lehet majd hallgatni az idei EISA díjas high end sztereó párost, a PM10 sztereó erősítőt és az SA10 lejátszót, emellett természetesen a Sonos-tól a szintén EISA díjas Playbase is megtekinthető lesz. A Canton elérhetőbb árú és népszerűbb modelljei mellett a csúcskategóriás Reference K szériájából is bemutatnak egy párat, és a DALI-tól az EISA díjas falba építhető Phantom S szériát illetve a világújdonságnak számító Callisto hangsugárzókat is láthatják a látogatók, melyek a jövő audiofil zenehallgatási szokásaiból adnak ízelítőt.

Az emeleti szobában a Horn Distribution legújabb márkáját, a szeptember 1-e óta általuk képviselt brit NAIM Audio termékeit mutatják be, ahol egy high end elő-végerősítő kombót illetve az új, ígéretes egydobozos, hálózati lejátszóval ötvözött erősítőt, a Uniti Atom-ot mutatják be Focal hangsugárzókkal. Itt mutatkozik be a Focal Kanta No2 hangsugárzó is, amely a népszerű Electra széria utódjaként érkezik.

Újdonságokból idén sem lesz hiány, így most is érdemes lesz megnézni, meghallgatni a Horn Distribution bemutatóját.

 

További információ a Horn Distribution weboldalán.

(-)

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111