KÖLTÖZIK A HIFI SHOW 2018

AVtrend | 2018. Szeptember 16. | 20:00

5 esztendő nagyszerű időszak után, most újra helyszínváltozásra kényszerül a HIFI SHOW, amit eddig már több néven illettünk, miközben mindenki csak röviden így nevezte. Folytatni akarjuk a sikersorozatot, és számítunk látogatóink hűségére, partnereink bizalmára, akik idén is várják a hifirajongókat.

 

Hilton Budapest City 720x350.jpg

 

 

19. Hifi Show a Váci úti HILTON BUDAPEST CITY HOTELBEN.

 

Semmi sem örök - mondták a bölcsek és úgy látszik igazuk volt. Csak a teljesség kedvéért avatom be a hifi rajongókat és a kiállítás iránt aggódó törzslátogatókat, akik immár bizony több ezres számra tehetők, hogy az elegáns Marriott szállót s elérte az a felújítási hullám, amivel már több európai hotelben szembesültem. A szálloda tulajdonosai új trend mellett tették le a szavazatukat, ami az egész hálózat belső enteriőrjének felújítását kezdeményezte és ez alól a mi szállodánk sem volt kívétel.

 

 

A szobák kellemes belső harmóniáját egy - számomra legalább is - hideg halvány zöldes árnyalatú belső váltotta fel, kikerült a szőnyegpadló és helyét szalagparketta váltotta fel, ami egy jelentős áremeléssel párosult, amit már nem lehetett a kiállítókra háritani.

 

Visszatértünk hát, és a szerzett tapasztalatok alapján, most újra gomboljuk a kabátot, hogy mindenki jól érezze magát benne.

 

Szeretettel várunk mindenkit a régi/új helyen a Váci úti Hilton Budapest City Hotelben, amiről és a HIFI SHOW egészéről már most és a jövőben a www.hifishow.hu weboldalon szerezhet mindenki információt és regisztrálhat a 19. Hifi Show kedvezményes belépőjéért.

 

Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk a Váci úti HILTON BUDAPEST CITY -ben október 27/28 án.

 

Soltész Rezső és a HifiShow csapata. 

 

 

www.hifishow.hu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111