Találatok 6 összesen, keresett kifejezés: 100

Epson EB-1460Ui univerzális tárgyalótermi projektor Epson EB-1460Ui univerzális tárgyalótermi projektor
Az Epson új, akár 100" méretű képet vetítő, univerzális tárgyalótermi projektorával túlmutat a síkpaneles kijelzőkön. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően a távoli munkavégzés, és a Skype-értekezletek is akár 100" méretű Full HD képernyőn valósíthatók meg ezzel a piacvezető megoldással.
A Samsung felmérése a vizuális igények növekedéséről A Samsung felmérése a vizuális igények növekedéséről
A Samsung Electronics által közzétett új kutatás azt vizsgálja, hogy „a játék szépségének” változásai miként hatnak a televízióvásárlásokra; kiderült, hogy minden ötödik európai felnőtt évente átlagosan több mint 468 órányi focit néz. A sportműsorok nézésével töltött idő 62 munkanapnak felel meg.
Idén a képminőség mindent visz a Philips tévéknél Idén a képminőség mindent visz a Philips tévéknél
A középkategóriás Philips tévékben is megtalálható lesz a csúcskategóriás tévékben már alkalmazott kivételes képminőséget garantáló képfeldolgozási technológia.
Nikon D4S - FX formátum és Full HD video Nikon D4S - FX formátum és Full HD video
A Nikon bejelentette új 16,2 megapixeles, FX formátumú csúcsmodelljét, a D4S fényképezőgépet a hivatásos fotósok első számú eszközét, ami mindent tud. A Nikon D4 utódaként megjelent D4S minden eleme a kivételes képeket és a hihetetlen sebességet szolgálja.
JVC GC-PX 100: egy tökéletes profi JVC GC-PX 100: egy tökéletes profi
A JVC Eisa díjas videokamerája új távlatokat ígér a gyártó, és a felhasználó számára egyaránt.
Polk Audio UltraFit 1000 fülhallgató sportoláshoz Polk Audio UltraFit 1000 fülhallgató sportoláshoz
A hangsugárzóiról méltán híres Polk Audió számos újdonsággal jelentkezik a multimédiás eszközök piacán. Újdonságuk az Ultra Fit 1000 fülhallgató kifejezetten a sportolás szerelmeseit célozza meg.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111