Találatok 5 összesen, keresett kifejezés: 192kHz

Új, felső kategóriás Network AV Receiverek a Denontól Új, felső kategóriás Network AV Receiverek a Denontól
A Denon bemutatta két új 2015-ös Network AV receiverét. Követve a közelmúltban bemutatott belépő és közép osztályú X sorozatú modelleket, az új felső osztályú AVR-X4200W és AVR-X3200W házimozi központok kiemelkedő képességekkel rendelkeznek, és kiváló hangminőséget nyújtanak.
Audia Flight Three S Audia Flight Three S
Modell frissítésen esett át az Audia Flight high-end készülékeket gyártó márka integrált erősítő sorozatának „legkisebb” tagja. A cég kínálatában régóta szereplő Flight Three sorozatot a Flight Three S váltja, mely nem csak belsejében, de külső megjelenésében is megújult.
Kezdődhet a vetítés - Yamaha RX-V575 házimozi erősítő Kezdődhet a vetítés - Yamaha RX-V575 házimozi erősítő
125. születésnapja alkalmából az erősítőkben mindig élenjáró Yamaha valami igazán ütőssel szeretett volna előrukkolni. A sikeres elődök által előkészített terepen persze igazi kihívás valami újszerűvel feltűnni. Tesztünk készüléke ennek a nagyszabású műszaki tuningnak a terméke.
Marantz PM7005 integrált erősítő USB-DAC-kal Marantz PM7005 integrált erősítő USB-DAC-kal
A Marantz 2014 július 16.-án Eindhovenben bemutatta új sztereó csillagát, a PM7005-öt, a sokoldalú integrált sztereó erősítőt, amelyben a tervezők a kategóriában legkorszerűbb áramköri dizájnt és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazták.
Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől
Az Audio Partner a Sennheiser új digitális fejhallgató erősítőjét is bemutatja az idei AV Trend kiállításon. A HDV-800-as modell minden elvárható minőségi követelménynek eleget tesz.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111