Találatok 51 összesen, keresett kifejezés: 2

A CES Best of the Best díját az LG OLED W7 tv nyerte A CES Best of the Best díját az LG OLED W7 tv nyerte
Az LG formabontó újdonságával, az LG SIGNATURE W7 OLED 4K tévéjével elnyerte a 2017 CES legértékesebb elismerését, a „Best of the Best” díjat.
HIFI SHOW - Classe Sigma 2200i integrált erősítő HIFI SHOW - Classe Sigma 2200i integrált erősítő
Az Aymara az idei HIFI SHOW-n bemutatja a Classe Sigma 2200i integrált erősítőt, melynek különlegessége, hogy közvetlenül képes fogadni a digitális jelforrásokat. Rendelkezik mindazokkal a kapcsolódási felületekkel amelyek ma egy korszerű berendezéstől elvárható, és ezzel minden igényt kielégít.
Panasonic a 2016-os IFA-n Panasonic a 2016-os IFA-n
A 2016-os IFA-n a legújabb termékeit és technológiáit mutatja be a Panasonic. „Jobb élet, szebb világ” címmel, olyan élhető otthoni környezetbe enged bepillantást hang- és képtechnikai készülékeivel, háztartási berendezéseivel és szépségápolási eszközeivel, amely bárkinek vonzó megoldást kínál.
A DALI is kiállít a HIGH END 2016 show-n Münchenben A DALI is kiállít a HIGH END 2016 show-n Münchenben
A Dali is részt vesz a május 5.-tól 8.-ig, Münchenben megrendezésre kerülő "HIGH END 2016" show-n, melyen szinte a teljes audió ipar felvonul és, mely a szakma egyik legnépszerűbb nemzetközi kiállítása. A kiállítás mottója – "look, touch, listen".
EVOLVEO Easyphone-XD – elegáns telefon idősebbeknek EVOLVEO Easyphone-XD – elegáns telefon idősebbeknek
Új, az idősebb korosztálynak ajánlott telefont mutatott be az EVOLVEO 2016. április 25-én. Az Easyphone-XD nemcsak könnyen kezelhető, de minden, a kategóriájában támasztott elvárásnak megfelel és háromféle színben kapható.
Idén a képminőség mindent visz a Philips tévéknél Idén a képminőség mindent visz a Philips tévéknél
A középkategóriás Philips tévékben is megtalálható lesz a csúcskategóriás tévékben már alkalmazott kivételes képminőséget garantáló képfeldolgozási technológia.
Sony CAS-1 - élménnyel tölti meg a szobád Sony CAS-1 - élménnyel tölti meg a szobád
A Sony bemutatja a CAS-1 kompakt hangrendszert, melyhez duális erősítőket fejlesztettek ki, hogy a fejhallgatók és hangszórók igényeit is megfelelő minőségben szolgálja ki. A Sony audio technológiájának köszönhetően minden apró hang, még alacsony hangerő mellett is részletgazdagon szólal meg.
Dream Team - Marantz Special Edition 14-es sorozat Dream Team - Marantz Special Edition 14-es sorozat
A Marantz, bejelentette két új prémium termékét, az egyedileg beállított PM-14S1 és SA-14S1 Special Edition termékeket, melyek egy újabb mérföldkőnek számítanak a Marantz történetében. A Marantz high-end lejátszója és integrált erősítője, a magas felbontású hangformátumok lejátszásának mesterei.
Négy EISA díjjal ismerték el az LG innovációit Négy EISA díjjal ismerték el az LG innovációit
Négy díjjal tüntette ki az LG termékeit idén az EISA. Az LG OLED televíziók már negyedik, egymást követő alkalommal részesültek az elismerésben, a G-család okostelefonjai is második éve szerepelnek az élmezőnyben. Az EISA díjak a technológia, a dizájn és az innováció alapján kerülnek kiosztásra.
Új, felső kategóriás Network AV Receiverek a Denontól Új, felső kategóriás Network AV Receiverek a Denontól
A Denon bemutatta két új 2015-ös Network AV receiverét. Követve a közelmúltban bemutatott belépő és közép osztályú X sorozatú modelleket, az új felső osztályú AVR-X4200W és AVR-X3200W házimozi központok kiemelkedő képességekkel rendelkeznek, és kiváló hangminőséget nyújtanak.
Audioengine D2 Premium 24 bites wireless DAC Audioengine D2 Premium 24 bites wireless DAC
Napjainkban egyre szélesebb körben használjuk a vezeték nélküli rendszereket. Ez a trend tetten érhető az "házi-audio" világában is. Az Audioengine D2-vel kiváló hangminőségű vezeték nélküli kapcsolat építhető ki a számítógép és a hangrendszerünk között.
Profi játékosoknak, LG 4K Ultra HD monitor Profi játékosoknak, LG 4K Ultra HD monitor
Az LG új szintre emeli a számítógépes játékok adta élményeket az LG 4K ULTRA HD monitorával a 27MU67 számú modellel. Az új kijelző e hónapban jelenik meg a kiemelt piacokon. A 16:9 képarányú, 27 colos monitort tervezői kifejezetten a kivételes játékélményre tervezték.
Új Denon Network AV receiverek- AVR-X1200W, AVR-X2200W Új Denon Network AV receiverek- AVR-X1200W, AVR-X2200W
A Denon bemutatta két új 2015-ös Network AV receiverét, melyek egyedi jellemzőkkel és egyedi hangoptimalizáló rendszerrel rendelkeznek. Az új Denon AVR-X2200W és AVR-X1200W a 7.2 csatornás házimozi központok részére számos fejlett funkciót vonultatnak fel.
ClipMic Digital és MKE 2 Digital csíptetős mikrofonok ClipMic Digital és MKE 2 Digital csíptetős mikrofonok
A Sennheiser és az Apogee digitális csíptetős mikrofonokat mutatott be ClipMic Digital és MKE 2 Digital néven, melyeket kifejezetten iOS eszközökhöz terveztek. Az új csíptetős mikrofonok egyaránt alkalmasak professzionális vagy házi használatra.
Hardver frissítést kap a Marantz AV8802 AV előerősítő Hardver frissítést kap a Marantz AV8802 AV előerősítő
Hardver frissítést kap a Marantz zászlóshajója, az AV8802 AV előerősítő. A Marantz januári ígérete szerint, a jelenlegi tulajdonosok frissíthetik házimozi központjukat, így az támogatja az időtálló HDCP másolásvédelmi 2.2 protokollt, ami szükséges a másolásvédett 4k Ultra-HD tartalmak lejátszásához.
Új 4k felbontású Canon termékek Új 4k felbontású Canon termékek
A Canon új termékei, az EOS C300 Mark II, és az XC10 videokamera, valamint a 24 hüvelykes DP-V2410 referenciaképernyő a bemenettől a kimenetig egységesen 4K-s felbontásban dolgozzák fel, illetve jelenítik meg a rögzített témákat.
HDCP 2.2 frissítés a Denon AVR-X7200W AV Receiverhez HDCP 2.2 frissítés a Denon AVR-X7200W AV Receiverhez
A Denon a felhasználók rendelkezésre bocsátja az új hardver frissítését a zászlóshajó AVR-X7200W Network AV Receiver-hez. Ahogy a Denon ígérte tavaly decemberben, a jelenlegi tulajdonosok most újrafrissíthetik a készüléküket.
Audia Flight Three S Audia Flight Three S
Modell frissítésen esett át az Audia Flight high-end készülékeket gyártó márka integrált erősítő sorozatának „legkisebb” tagja. A cég kínálatában régóta szereplő Flight Three sorozatot a Flight Three S váltja, mely nem csak belsejében, de külső megjelenésében is megújult.
4K ULTRA HD TV családot mutatott be az LG a CES-en 4K ULTRA HD TV családot mutatott be az LG a CES-en
Az LG Electronics (LG) a 4K ULTRA HD TV-k új kialakítású, több funkciót és tökéletesebb képminőséget kínáló bővített termékcsaládját mutatta be a nemzetközi CES® 2015 kiállításon. Az érdeklődők első alkalommal tekinthetik meg személyesen az LG 4K ULTRA HD TV-k 2015-ös teljes palettáját.
Az LG bemutatja, új webOS 2.0-vel ellátott TV-it Az LG bemutatja, új webOS 2.0-vel ellátott TV-it
A január 6. és 9. között Las Vegasban rendezett CES® kiállításon az LG bemutatja legújabb, webOS 2.0 Smart+ TV operációs rendszerével ellátott új TV kínálatát. Az LG webOS 2.0 tovább javítja a Smart+ TV-k jelenlegi funkcióit, és 4K felbontású tartalmak széles választékát kínálja az LG TV-k nézőinek.
Az LG G3 mint kompakt fényképezőgép Az LG G3 mint kompakt fényképezőgép
Az LG Electronics G3-as csúcskészülékét fotós tulajdonságai is hozzásegítették, hogy az előkelő helyen szerepeljen a csúcskészülékek versenyében. A 13MP-es kamerához lézeres autófókusz, továbbfejlesztett optikai képstabilizátor és 2,1 MP-es előlapi kamera társul.
Marantz SA8005 CD/SACD player a Hifi Show-n Marantz SA8005 CD/SACD player a Hifi Show-n
A Marantz mérnökei felhasználták azt a tudásanyagot, amit a Premium Range termékek létrehozásánál megszereztek, így egy magas minőségű sztereó SACD lejátszót hoztak létre kivételes funkcionalitással. A Horn Distribution bemutatja a Hotel Marriott Margit A termében.
Hifi Show- Pioneer VSX-924 EISA díjas házimozi erősítő Hifi Show- Pioneer VSX-924 EISA díjas házimozi erősítő
Valódi újdonságot, az idén EISA díjas kiváló ár/érték aránnyal bíró Pioneer VSX-924 házimozi erősítőt mutatja be a Basys a Hotel Marriott első emeleti 116-os szobájában az idei Hifi-Show-n.
Hifi Show - Számítógépes zenéléshez - Muto-X és Tabla Hifi Show - Számítógépes zenéléshez - Muto-X és Tabla
A Human Audio hűen filozófiájához ismét akkumulátoros táplálású eszközöket mutat be, ezzel hárítva el az elektromos ellátóhálózatból érkező zavarokat. A most bemutatott MUTO-X és TABLA a számítógépes lehallgatást kívánja audiofil szintre emelni. Megtekinthetők a Hotel Marriott 108-as szobájában.
Asus  Essence One MK II Muses Edition a Hifi Show-n Asus Essence One MK II Muses Edition a Hifi Show-n
Az idei AV-Trend kiállításon október 25.-26.-án a Hotel Marriott Kisfaludy termében több meglepetés mellet az ASUS bemutatja a Essence One MK II Muses Edition-USB DAC és fejhallgató-erősítőt.
Yamaha több mint 500nm-en állít ki az IFA kiállításon Yamaha több mint 500nm-en állít ki az IFA kiállításon
Az Berlinben megrendezésre kerülő 2014-es IFA kiállításon több mint 500nm területen mutatja be újdonságait a YAMAHA a hi-fi és házimozi területéről.
Az LG adja el minden harmadik 21:9-es monitort Az LG adja el minden harmadik 21:9-es monitort
Az LG Electronics IPS 21:9 UltraWide monitorok termékcsaládja a jelenlegi iparágvezető. Az LG a 21:9-es képarányú monitorok globális piacán 63%-os, Magyarországon 78%-os részesedést ért el 2014 első negyedévében. Ezzel 2012 utolsó negyedévéhez képest megkétszereződött a vállalat piaci részesedése.
Kis helyen, jó hanggal, Pioneer SBX-N500 hangprojektor Kis helyen, jó hanggal, Pioneer SBX-N500 hangprojektor
Nem mindenkinek adatik meg egy nagyobb méretű nappali, pedig a jó hangot mindenki szereti. A divatos „zsebkütyükön” tárolt kép és hang és az internetes tartalmak igényes megjelenítésének igénye is már általános. A kicsi méret, jó hang jegyében született meg a Pioneer SBX-N500 hangprojektor.
Marantz PM7005 integrált erősítő USB-DAC-kal Marantz PM7005 integrált erősítő USB-DAC-kal
A Marantz 2014 július 16.-án Eindhovenben bemutatta új sztereó csillagát, a PM7005-öt, a sokoldalú integrált sztereó erősítőt, amelyben a tervezők a kategóriában legkorszerűbb áramköri dizájnt és a legjobb minőségű anyagokat alkalmazták.
Cambridge Audio Azur 851 D - a digitális mindenevő Cambridge Audio Azur 851 D - a digitális mindenevő
A Cambridge Audio egyik új zászlóshajója az Azúr 851 D digitális előerősítő és DAC, a minden formátumot lejátszó igen magas minőségű digital-analóg konverter.
ISE 2014: Új Samsung B2B kijelzők ISE 2014: Új Samsung B2B kijelzők
Integrated Systems Europe (ISE) kiállításon Amszterdamban a Samsung bemutatta legújabb B2B kijelzőit. A XI. alkalommal megrendezett nemzetközi rendezvényen a gyártók, mint a Samsung is, a professzionális felhasználási területre szánt Digital Signage kijelzőiket mutatták be.
Ajándékötletek karácsonyra a Sonytól Ajándékötletek karácsonyra a Sonytól
Azoknak, akik bizonytalanok abban, hogy milyen ajándékkal lepjék meg szeretteiket, most néhány ötletet csokorba gyűjtöttünk.
Páratlan képminőség az LG IFA-n bemutatkozó tévéitől Páratlan képminőség az LG IFA-n bemutatkozó tévéitől
Az LG a berlini IFA 2013 kiállításon egyedülálló képminőségű, kialakítású és innovatív technológiákkal felvértezett tévéinek átfogó választékát mutatta be.
Polchangszóró teszt: Boston A 26  Polchangszóró teszt: Boston A 26
Tesztsorozatunk következő részében a belépő osztályú Boston A 26 hangszórót próbáltuk ki.
Elac BS 243 BE polchangszóró teszt: Csúcs-kategória Elac BS 243 BE polchangszóró teszt: Csúcs-kategória
Polchangszóró tesztünk második részében az Elac kisméretű BS 243 BE hangszóróját mutatjuk be, ami technológiailag messze túlszárnyalja méretét.
Újra öt díjat zsebelt be a Sony az EISA-tól Újra öt díjat zsebelt be a Sony az EISA-tól
Kompakt és professzionális fényképezőgép, televízió, házimozi-erősítő és táblagép kategóriában is Sony terméket ítélt legjobbnak a képalkotás és szórakoztatóelektronikai szaklapok legnagyobb európai szövetsége.
A Samsung alkalmazásfejlesztő világversenyt hirdetett A Samsung alkalmazásfejlesztő világversenyt hirdetett
Elindult a Samsung Smart App Challenge 2013!
Cambridge Audio Minx 212 Cambridge Audio Minx 212
A hangsugárzó csere sohasem egyszerű feladat. Pláne, ha a kiválasztásnál fontos szempont a minimális hely kihasználása.
ISE 2013 minden eddigi rekordot megdöntött ISE 2013 minden eddigi rekordot megdöntött
Hatalmas sikernek könyvelhették el az ISE rendezői az idei rendezvényt, ami szakmai és kiállítói szempontból nagy előrelépést jelentett, és aminek presztizse a jubileumi redezvénnyel nagyot nőtt.
Az ISE a RAI-ban marad 2019-ig. Az ISE a RAI-ban marad 2019-ig.
A kiállítás megnyitásakor került bejelentésre, hogy az ISE és a RAI megállapodott, miszerint 2019-ig, az ezredfordulóig az amszterdami EXPO Centerben marad a rendezvény. Ez jó hír, de addig még - ahogy mifelénk mondják - sok víz folyik le a Dunán...
Megnyílt a X.  ISE Amsterdamban. Megnyílt a X. ISE Amsterdamban.
Ma reggel 9 óra után pár perccel megnyitotta kapuit Eutópa egyik legjelentősebb kiállítás, mely a szórakoztató elektronika professzionális felhasználói számára nyújt friss információkat. A kiállítást sokan látogatják Magyarországról is, sőt a Kácsa Audio jóvoltából az ISE magyar kiállítóval is büszkélkedhet.
ISE 2013 - Már elérhető a hivatalos mobile App. ISE 2013 - Már elérhető a hivatalos mobile App.
A látogatók és a szakemberek számára a legnehezebb a tájékozódás, és hogy miként jussanak megfelelő információkhoz. A már most elérhető ISE 2013. Mobil App. erre nyújt megoldást.
CES 2013. Megnyitotta kapuit a SHOW CES 2013. Megnyitotta kapuit a SHOW
Ha a trendek iránt érdeklődünk, akkor a display és az azon megjelenő smart szogáltatások, valamint a házimozi viszik majd a vezető szerepet, és vonzzák az érdeklődőket ma reggeltől Las Vegasban. Nézzük mik a várható trendek...
Az Ortofon 2M Red és 2M Black hangszedők a kiállításon Az Ortofon 2M Red és 2M Black hangszedők a kiállításon
A világhírű Ortofon cég 2M sorozatának legolcsóbb és legdrágább változata a Red illetve a Black. Az Audio Video Trend kiállításon bemutatja a HANGSZOROBOLT.HU a Hilton 116-os szobájában.
Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől Új digitális fejhallgató erősítő a Sennheisertől
Az Audio Partner a Sennheiser új digitális fejhallgató erősítőjét is bemutatja az idei AV Trend kiállításon. A HDV-800-as modell minden elvárható minőségi követelménynek eleget tesz.
Audioengine D1 24bit USB DAC Audioengine D1 24bit USB DAC
A jóminőségű számítógépes zenehallgatáshoz kiváló hangkártyára is szükség van. Erre nyújt alternatívát majd az AV Trend kiállításon is látható Audioengine D1 24bit USB DAC modell a Pixel kínálatában.
Audio Note a Hilton 134. és 136. szobájában Audio Note a Hilton 134. és 136. szobájában
Mint az már megszokottá vált az évente megrendezésre kerülő kiállításokon, az Analog Voice idén is két szobában állítja ki az Audio Note UK termékeiből álló különleges high-end rendszereit.
IFA 2012 Epson IFA 2012 Epson
Az Epson a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb projektorait.
IFA 2012 Berlin IFA 2012 Berlin
A gyártók és a forgalmazók idén is hihetetlenül gazdag kínálattal jelentkeztek Berlinben, az idei IFA kiállításon. Az átfogó ismertető anyaggal hamarosan jelentkezünk, addig egy kis ízelítő képekben...
IFA Press Conference 2012 IFA Press Conference 2012
Idén április közepén Dubrovnikban, a világ egyik legszebb városában, hetedik alkalommal került megrendezésre az IFA Global Press Conference, az év nagy eseményének, az augusztus végén megnyíló berlini IFA kiállítás- és vásárnak a nemzetközi sajtó képviselői számára rendezett előzetes konferenciája.

    1 / 1    


 

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

Együttműködő partnereink

fejhallgatoszerviz-banner-140-35.pnghifi_station_140x50px_logo.jpgamekka.jpgapartner.jpgatlogo.jpgaudio_note.jpgealogo-145x50.jpglauditeur.jpgneon.jpgsound_m.jpghuman.jpgepson.jpgpanashoppalvolgyisony.Jpgpixel ACnewlogo copy.jpgkontakt 2  logo.jpgAudio_reference-logo-1.jpgMuzix_145x50.jpgAVmax Logo 1_2.jpg

Bose-logo 149x50.jpg

 

Címkefelhő

Anything in here will be replaced on browsers that support the canvas element

Zenészmagazin.hu Sztereomagazin Médiatechnika fotovideo.hu Házimozi.hu 111